Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ligin gelirlerini arttırabilselerdi anadolu takımları için eski 70-75 puanlı şampiyonluk geri gelir ama ülkede ne iyi ki bu olsun.
Mertim çok haklısın fakat bundan dert yanmak yerine scout olayına daha fazla yatırım yapılabilirse ligimizde de bragalar st gilloies ler çoğulur. Kültürümüze şikayet etmek yerine çözüm üretmeyi aşılamak gerekiyor.

yanlız gedson kalır da iyi de bir forvet bulurlarsa, bjk hiç de fena olmayan bir takım olabilir yazarken defans hatları aklıma geldi zuhaha :d
Velim Gedson bedenen kalsa bile ruhen Bjk den ayrılalı çok oldu. Gedson futboldan para kazanmak istiyorsa Bjk den ayrılmalı. Benzer durum Rashica için de yükleniyor.

9 temmuzdaki kampa beklediğimiz sağ bek ve orta saha gelmeden gideceğimizi bilmeyen yoktur heralde

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bu arada zaniolo transferi tüm yöneticilere örnek olmalı.

doğru profildeki oyuncuya 15 de verirsin 20 de verirsin.

sadece 6 ay oynattığımız adam, kiralık olarak bile şu ana kadar bonservisinin yarısını çıkardı. muhtemelen de kar ettirecek. saha içinden de aldığımız katkısı (kritik kpaşa maçı + fb derbisi) cabası oldu.

ama 30+ oyunculara çok çok çok istisna olmadığı taktirde yüksek bonservis verdin mi batıyorsun.

Kaç maç izlediniz de oğuza şu kadar etmez bu kadar etmez diyebiliyorsunuz

İşkembeden sıkmak kolay barışla kerem ilk geldiğinde ne kadar ediyordu şimdi ne kadar ediyor.Bu kulüp cicaldau morutan gibilere 7 8 bayıldı ama onları kimse konuşmuyor

Bilinçaltında ki eziklik duygularını yerli oyunculara da mal ediyorlar.Kendi milletinden olanı değersizleştirme küçük görme bunların ki başka bişey değil

Barış alperi kimse tanımıyorken keçiörenden 1,5-2 milyon gibi bir paraya aldık

Daha 1 sene önce barış kazmaydı bunlara kalsa şimdi satılsa oturur ağlarlar

Oğuz alanyaspordan milli takıma kadar yükselişi babasının hayrına olmadı.Büyük takımlar da ya da avrupa da olmadan bunu başarabilmek çok önemli ayrıca ajaxın teklif yapmış olması da çok önemli

Bjk aptalı muci diye bir oğlana 10 milyon bastı oğuz ligde 13 gol atmış bir kanat oyuncusu adamlar 4 5 etmez diyor

Velim Gedson bedenen kalsa bile ruhen Bjk den ayrılalı çok oldu. Gedson futboldan para kazanmak istiyorsa Bjk den ayrılmalı. Benzer durum Rashica için de yükleniyor.
hoca işi çok önemli. gedson 50 puan geriye düşmüş, serdar topraktepe'nin oynattığı bjk'de nasıl motive olsundu? haa transfer de yapabilir bittabii. ben kalırsa diye dedim.

Kaç maç izlediniz de oğuza şu kadar etmez bu kadar etmez diyebiliyorsunuz

İşkembeden sıkmak kolay barışla kerem ilk geldiğinde ne kadar ediyordu şimdi ne kadar ediyor.Bu kulüp cicaldau morutan gibilere 7 8 bayıldı ama onları kimse konuşmuyor

Bilinçaltında ki eziklik duygularını yerli oyunculara da mal ediyorlar.Kendi milletinden olanı değersizleştirme küçük görme bunların ki başka bişey değil

Barış alperi kimse tanımıyorken keçiörenden 1,5-2 milyon gibi bir paraya aldık

Daha 1 sene önce barış kazmaydı bunlara kalsa şimdi satılsa oturur ağlarlar

Oğuz alanyaspordan milli takıma kadar yükselişi babasının hayrına olmadı.Büyük takımlar da ya da avrupa da olmadan bunu başarabilmek çok önemli ayrıca ajaxın teklif yapmış olması da çok önemli

Bjk aptalı muci diye bir oğlana 10 milyon bastı oğuz ligde 13 gol atmış bir kanat oyuncusu adamlar 4 5 etmez diyor
yüzde yüz katılıyorum. birde kerem ile barış bize geldiğinde olmamış oyunculardı sonradan geliştiler. Oğuz aydın olmuş bir şekilde takıma gelecek

Galatasaray’da Wan Bissaka’nın alternatifleri Tariq Lamptey ve Ben Johnson.(CaughtOffside)

ben johnson kanalizasyon kokan 1 hamle olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt