- 2 Temmuz 2011
- 132.690
- 55.606
- 5.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mertim çok haklısın fakat bundan dert yanmak yerine scout olayına daha fazla yatırım yapılabilirse ligimizde de bragalar st gilloies ler çoğulur. Kültürümüze şikayet etmek yerine çözüm üretmeyi aşılamak gerekiyor.Ligin gelirlerini arttırabilselerdi anadolu takımları için eski 70-75 puanlı şampiyonluk geri gelir ama ülkede ne iyi ki bu olsun.
Velim Gedson bedenen kalsa bile ruhen Bjk den ayrılalı çok oldu. Gedson futboldan para kazanmak istiyorsa Bjk den ayrılmalı. Benzer durum Rashica için de yükleniyor.yanlız gedson kalır da iyi de bir forvet bulurlarsa, bjk hiç de fena olmayan bir takım olabilir yazarken defans hatları aklıma geldi zuhaha :d
Galatasaray’ın yeni 10 numara adayı: Sammie Szmodics.
(gdhspor)
vallahi anadolu takımlarından pek ümidim yok ya. fb'den kköy'de puan aldıktan sonra özür dileyen başkanlar barındıran camialar bunlar.
hepsi iş adamı. holdingden bir yağlı kemik düşer ümidiyle fb uydusu gibi takılıyorlar.
Hem Kaynak hem de oyuncu ismi wifi sifresi gibi bu ne yawGalatasaray’ın yeni 10 numara adayı: Sammie Szmodics.
(gdhspor)
sağ bek ve ortsaha ağustos sonu gibi gelebilir. Okan hocadan başka kimseye güvenmiyorum9 temmuzdaki kampa beklediğimiz sağ bek ve orta saha gelmeden gideceğimizi bilmeyen yoktur heralde
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bjk bu transferleri yapacaktı zaten,bu abi doğru tahminlerde bulunuyor. Sıra bizde,büyük bombalar bekliyorum
hoca işi çok önemli. gedson 50 puan geriye düşmüş, serdar topraktepe'nin oynattığı bjk'de nasıl motive olsundu? haa transfer de yapabilir bittabii. ben kalırsa diye dedim.Velim Gedson bedenen kalsa bile ruhen Bjk den ayrılalı çok oldu. Gedson futboldan para kazanmak istiyorsa Bjk den ayrılmalı. Benzer durum Rashica için de yükleniyor.
yüzde yüz katılıyorum. birde kerem ile barış bize geldiğinde olmamış oyunculardı sonradan geliştiler. Oğuz aydın olmuş bir şekilde takıma gelecekKaç maç izlediniz de oğuza şu kadar etmez bu kadar etmez diyebiliyorsunuz
İşkembeden sıkmak kolay barışla kerem ilk geldiğinde ne kadar ediyordu şimdi ne kadar ediyor.Bu kulüp cicaldau morutan gibilere 7 8 bayıldı ama onları kimse konuşmuyor
Bilinçaltında ki eziklik duygularını yerli oyunculara da mal ediyorlar.Kendi milletinden olanı değersizleştirme küçük görme bunların ki başka bişey değil
Barış alperi kimse tanımıyorken keçiörenden 1,5-2 milyon gibi bir paraya aldık
Daha 1 sene önce barış kazmaydı bunlara kalsa şimdi satılsa oturur ağlarlar
Oğuz alanyaspordan milli takıma kadar yükselişi babasının hayrına olmadı.Büyük takımlar da ya da avrupa da olmadan bunu başarabilmek çok önemli ayrıca ajaxın teklif yapmış olması da çok önemli
Bjk aptalı muci diye bir oğlana 10 milyon bastı oğuz ligde 13 gol atmış bir kanat oyuncusu adamlar 4 5 etmez diyor