Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rafa silvaya cok sevinirim bu arada. lig kalitesi yerlerdeydi geçen sene. muçiye falan dünyaları saçtılar. biraz keyifli maç izleyelim.

maç kazandıktan sonra rakiplerin fbden maç alacağına inanamıyorduk kadrolar cok zayıf daha da güçlenmesi lazım

başıma bir şey gelmeyecekse, ben bjk'in de ts'nin da her daim güçlü bir kadrosu olmasından yanayım. her zaman bir tehdit olmalılar. biz olamazsak şamp. alternatifi olmalı. geçen seneki gibi ikili bir lig yarışı olmamalı.

gerçek düşman bellidir. allah onlara şampiyonluk yüzü göstermesin inşallah.
ben de aynısını düşünüyorum. geçen sene acaba ts ya da bjk puan alır mı diye değil hangi takım salaklık yapar da puan kaybeder diye geçti öyle güçsüzdü kadrolar

Benim diger takimlardan umudum yok aha TS doldurdu yine ilk günden 5 cöp dahil ettiler kadroya

jk de durum ayni olacak

8 ve sağ bek hamleleri kampa yetişmeli. Bekledikçe daha iyi şeyler olmadı, geçmiş örnekler ortada.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hala transfer konusunda ümidi olanlar var cidden :d Dursun Özbeki hiç mi tanımadınız yav? 10 olarak Mertens as olarak devam edecek zaten. Beke Assignon tenekesi gelir. Orta sahayada Eylül ayında buluruz bir tane çöp tenekesi.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt