- 16 Haziran 2010
- 191.421
- 134.363
- 6.478
Guido Rodriguez'i 2 hafta evvel yazmıştım 6 numara arayan kulüpler için firsat transferi olabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Exclusive: Man Utd & Galatasaray to hold further defender transfer talks later this week ben geçen sene hep burdaydimhangi haber
çok da iyi transfer olur benceGuido Rodriguez'i 2 hafta evvel yazmıştım 6 numara arayan kulüpler için firsat transferi olabilir
Forma sozu veripde yqpmayanlqr utanmıyor. Feramuzum , transfer dediğin nedirkiHani la bu transferler
Umutlandırıp
Utandırmayın
ben de aynısını düşünüyorum. geçen sene acaba ts ya da bjk puan alır mı diye değil hangi takım salaklık yapar da puan kaybeder diye geçti öyle güçsüzdü kadrolarbaşıma bir şey gelmeyecekse, ben bjk'in de ts'nin da her daim güçlü bir kadrosu olmasından yanayım. her zaman bir tehdit olmalılar. biz olamazsak şamp. alternatifi olmalı. geçen seneki gibi ikili bir lig yarışı olmamalı.
gerçek düşman bellidir. allah onlara şampiyonluk yüzü göstermesin inşallah.
Benim diger takimlardan umudum yok aha TS doldurdu yine ilk günden 5 cöp dahil ettiler kadroya
jk de durum ayni olacak
NapimForma sozu veripde yqpmayanlqr utanmıyor. Feramuzum , transfer dediğin nedirki
Bu arada adıyla dalga geçtiğiniz adam bu sezon 33 gol 4 asist yapmış galiba Championship’teGalatasaray’ın yeni 10 numara adayı: Sammie Szmodics.
(gdhspor)
Ufuktanım ben konuştum formayı alırsa arkasına Feramuz yazdıracakmışForma sozu veripde yqpmayanlqr utanmıyor. Feramuzum , transfer dediğin nedirki
Rafa yılda 10 m euro istiyordu, verebileceklerini sanmıyorum.
Bu Cardoso iki maç kötü oynasın ABD’li Ceyhun Gülselam diyecekler hiç gerek yok bu bedellere bence bu ligin topçusu da değil.