- 5 Eylül 2014
- 80.072
- 62.706
- 4.283
Sigara molasında giriyorumSende oylesin bize diyene bak
Çalışıyorum kardeşim emekçiyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sigara molasında giriyorumSende oylesin bize diyene bak
Adam ne güzel kafayı futbola yoruyor başka şeylere yorsa bitirim olur![]()
Ekli dosyayı görüntüle 249589
Bjk Semih’i çok abartıyor. Bu sene 11 bile oynatmayacaklar. Böyle yerli futbolcular bir ara çok olay oluyor sonra unutuluyor. Ali Akman için iki sene önce ortalık birbirine girdi, adam şuan bu yaşta Belçika 2.Ligine düştü kimse adını anmıyor.
Hangi sigarayı kullanıyorsunSigara molasında giriyorum
Çalışıyorum kardeşim emekçiyim
Rafa transferi ile birlikte, 10 milyon euro bons verilen ve Arnavutluk milli takımında bile 10 dk süre bulabilen Muci'yi kimin aldığı çok daha net anlaşılmıştır.
İyi sponsorluktu Koçtaş'a.
Kulübü ara söyle Alper BeyGuido Rodriguez'i 2 hafta evvel yazmıştım 6 numara arayan kulüpler için firsat transferi olabilir
Ben @Alper Altun un transfer listesini bir şekilde kulübe ulaştırılması gerektiğini düşünüyorum hatta direkt menajerlik yapmasını da istiyorum. Adam geçen Zalazar diye bir isim attı ortaya bir kaç video izledim budur yani.Kulübü ara söyle Alper Bey
Veteranlar salon takımı 10 ar dk dan 2 devre 20 dk maçlık periyotts uçururMert
Cafu hummels maldini masuaku
Dimaria muci musrati reus
Rafa rooney
Baya iyi kadro
Bunlar Mourinho nun ikili ilişkileri sayesinde Tottenham ile katakulli işler yapabilirler. Herkes çorbasını alabilir.Sikimanski Tottenham'a gidiyormuş.
Kesinlikle katılıyorum.Olivieraya bile muamelede eksik etmeyip kamp kadrosuna katıp sonrada lisanı munasiple lütfen burayı terkedermisin demeyi öğrenmeliyiz.Tete zanolo Zaha piyasaları olan oyuncular sabrederek bu işi cozmeliyiz.Sabir çok önemli.Bilakis bu tarz oyuncular için maçlar alıp sunmaliyiz podyumdaYanlış bir bakış açısı.
Tottenham da Höjberg’e senin Tete’ye baktığın gözle bakıyor, diyor mu verelim 3 kuruşa diye?
Davinson’a eylül başına kadar 16 m euro istiyorlardı geçen sene.
İlgi olan oyuncudan en fazlasını almaya çalışırsın ve elindeki malı çer çöp yapmazsın hiç bir zaman. Zaniolo’yu Fiorentine ve Atalanta aynı anda istiyorsa daha fazlasını almayı denersin nihayetinde eninde sonunda gidecek.
Tete için de durum aynı, 1 yıl düzenli oynayacağı bir kulüpte bonservisi hemen yükselecek bir adam çünkü geçmişi var, ee 8-10 kovalamak istersin, normal.
Gönderirken kelepir fiyata gönderiyorsun alırken kelepir alamıyorsun diğer türlü.
Parlament kısaHangi sigarayı kullanıyorsun
kısa seversinParlament kısa