- 2 Temmuz 2011
- 132.687
- 55.604
- 5.338
Muslera-bisakka-davinson-nellson-kohn-torreira-hojberg-smith rowe-ziyech-baris-icardi 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu yorum beni korkuttuAhmedim çok tatlısın![]()
kampa 8 no yetiştirmezlerse tabii ki dediğin gibi - rafa silva > bjk haberinden alakasız bu durum zaten.Yinede basarızlık olarak geçmemesine engel degil ustelik kaç senedir orta sahaya net bir adam ihtiyacı varken
nisan ayında şampiyonluğu ilan ederiz.Muslera-bisakka-davinson-nellson-kohn-torreira-hojberg-smith rowe-ziyech-baris-icardi![]()
Euro 24 tamamen bir bahane %100 eminim oradan biride gelmez zaten bu bahaneye rağmen o yuzden bos bir bahane. Ve kampa yetistireceklerini hiç zannetmiyorum.kampa 8 no yetiştirmezlerse tabii ki dediğin gibi - rafa silva > bjk haberinden alakasız bu durum zaten.
EU2024 'e rağmen bu çalışmaların ön görüşme vs olmuş olması lazımdı - ordan adam (Hojbjerg) tek hedefse elenene kadar bir şey çıkmaz.
Arksındaki adama bağlı, yoksa Kostic zaten gönderecek Juve alır Barış Kostic kanatları yaparsın ama kreatiflik azalır. Torreira yanına Hojbjerg yada Amrabat gibi birini alırsan beki Bissakka Boey tarzı biri olursa olur.Ziyech ve 442 kanadı. Mümkün değil
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rafa iyi adam - bize de harika olurdu ama bu maliyete asla ama asla içim rahat etmezdi + arkada mertens varken (bedavaya durmuyor oda)8 numara ve sağ bek transferi şart oğlu şart iken 3 yıllığına Rafaya 28 milyon bayılsaydık Dursunu şuan asıyor olurduk eğri oturalım doğru konuşalım
Oluyor denmiştibu arada oğuz aydın nasıl homegrown olmuyor lan?
16 yaşında az alkmaar altyapısından buca'ya gelmiş?
Usta verip vermeme işi değil sıkıntı hersene hersene hersene 2-3 oyuncuyu aylarca konuşuyoruz, çapsız kuşlar 1 günde alıp geçiyorlar. İki misli hatta 3 misli gelir elde etmişiz son 2 senenin şampiyonuyuz, aga nerde bu paralar, + şamp liginden dehşet para alacaz, aga bir futbolcuyu da inim inim inlemesen alalım be arkadaş. Bissakaya şikeciler dadanmasın diye dua ediyoruz, ayıptır yahuRafaya o kadar para vermezdim bu arada
Euro 24 tamamen bir bahane %100 eminim oradan biride gelmez zaten bu bahaneye rağmen o yuzden bos bir bahane. Ve kampa yetistireceklerini hiç zannetmiyorum.