Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saydığımız isimler de bir halt yapmadı Ziyechin son 1 ayını bir kenara koyarsak.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zaha Ziyech hatta İcardi geçen sezon kamp yapmadan lige başladılar bu seneyi görüp öyle yorum yapmak lazım.Mesela bizim geçen sezondan daha iyi olacağımızı düşünüyorum bunun da nedeni geçen seneki kadro beraber kamp donemi geçirecekler.Sadece transfer olarak bakmamak lazım.

Net 45 milyon euro borç ödemesi olan bir kulüp aynı sene içinde
13 milyona orta saha
10milyona muci
6 milyon yıllık 10 milyon imza parasına da başka bir os alıyor kimse de lan nasıl olur demiyor.
Bu harcama limiti neye göre belirleniyor beliktaşın senelik 100 milyon euro geliri mi var ki. 45 milyon euroluk harcama limiti var.

Net 45 milyon euro borç ödemesi olan bir kulüp aynı sene içinde
13 milyona orta saha
10milyona muci
6 milyon yıllık 10 milyon imza parasına da başka bir os alıyor kimse de lan nasıl olur demiyor.
Bu harcama limiti neye göre belirleniyor beliktaşın senelik 100 milyon euro geliri mi var ki. 45 milyon euroluk harcama limiti var.
Bonservissiz oyuncu alıyorlar harcama limitinden kaçmak için.10 milyon euro bile veremez bjk oyuncu satmadan.

Ben son 3 cezayı başımızdaki başkan yüzünden yedim ki hakaret etmedim, gerçekleri söyledim, bir gün beni daha iyi anlayacak bu forum yönetimi 😁

Galatasaray’da göreve seçildiğinde ilk önce takımın finansal yapısını düzeltme sözü verdiğini hatırlatan Dursun Özbek sözlerini şöyle tamamladı: "Bundan 6 yıl önce gelin borç yükünden çıkalım, sürdürülebilir bir finansal yapıya kavuşalım onun ardından da sürdürülebilir sportif başarı gelecektir demiştim. Bu anlamda önümüzdeki birkaç ay içerisinde Bankalar Birliği’nden çıkmış olacağız ve Galatasaray’ın finansal yapısı mükemmel bir hale gelecek. Benim 6 senedir söylediğimi Fenerbahçe Başkanı Ali Koç bugün söylemeye başladı. İşte aramızdaki fark bu."

En azından BB çıkarsak iyi olur en iyi açıklaması bu.

Wan Bissaka ve Höjbjerg işlerinin hız kazanması lazım. Ne isteniyorsa gerekirse iki katını verip indireceksin.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt