Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kargalar, Oğuz Aydın’a girmiş diyorlar inş Oğuz’u da 6 verip alsalar da temelli kurtulmuş oluruz kargalardan sezon başlamadan iflas ederler

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bazi arkadaslar oturmus bir iskeletimizin oldugunu unutuyor. Ligin en iyi kadrosu halen bizde. Nokta atisi kesinlikle lazim ama dogru isimler olmali. Ilk 11'e 2 veya 3 transfer bile yeterli olabilir acikcais.
Rakipler iki transfer yapınca anlamsız şekilde ortalık yangın yeri oluyor. Kadro kalitesi olarak aynı klasmanda değiliz.
Halbuki atlanan şey onların ciddi sayıda kalite artıran transfere ihtiyaçlarının olduğu. Bizim ise sınırlı sayıda oyuncuya ihtiyacımız var.

Saydığımız isimler de bir halt yapmadı Ziyechin son 1 ayını bir kenara koyarsak.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kasımpaşa , Ankaragücü , Trabzon ve Antep maçları net Zaha ya yazar nası bişi yapmadı.

Şu maçların 2sinde berabere kalsan şampiyonluk gidiyordu

Olan Okan hoca'ya mı olacak diyorsun amirim bu durumda
Günün sonunda belki büyük olmasa da doğru isimler alınır, transfer şans işidir. 3 sene önce beklentisiz gelen Abou ile Ghezzal sezonun oyuncuları olmuştu.

Lakin insanlar geçen sene bedavaya Zaha, Ziyech gibi adamları almayı falan kolay sanıyordu, bugün Oğuz Aydın sürecini bile ikna etmede başarısızlar.

Sportif AŞ başkanvekili çıkıp MT maçları izleyip arada oyuncu bakıyoruz falan diyebiliyor.

Dursun allahtan 10 alacağız demiş içim nispeten rahatladı. Mertens de insan be abi mümkün değil 3 kulvarı sırtlaması

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ohooo daha Perşembe toplantı yapılacak ta, ama hangi Perşembe , anlaşıldı, ben hatırlıyorum bu yalanları,yangın tayfa göreve, yangından ziyade istifa, Erden Timurla çalışacak bi yönetim acilen gelmeli

Rakipler iki transfer yapınca anlamsız şekilde ortalık yangın yeri oluyor. Kadro kalitesi olarak aynı klasmanda değiliz.
Halbuki atlanan şey onların ciddi sayıda kalite artıran transfere ihtiyaçlarının olduğu. Bizim ise sınırlı sayıda oyuncuya ihtiyacımız var.
Bende onu diyorum bu takim 100+ puan topladi bu sezon. Evet avrupada fazla zorluk cektik ama 2-3 nokta atisi rotasyona düsecek oyuncularin da performansini yükseltecektir.

Komple kadroyu revize edecek durumda da degiliz.

Aslinda ben de transfer yangin tayfasi tarafindaydim ama bu sezon gercekten cok düsünceli ve mantikli gerekirse slow hareket etmek daha mantikli olabilir.

Bazi arkadaslar oturmus bir iskeletimizin oldugunu unutuyor. Ligin en iyi kadrosu halen bizde. Nokta atisi kesinlikle lazim ama dogru isimler olmali. Ilk 11'e 2 veya 3 transfer bile yeterli olabilir acikcasi
Sahsen transfer hastasi biri degilim hatta tam tersi oldugumu sizler de biliyosunuzdur az cok.

Beni sinirlendiren dursun denen herifin erden timur gittiginde taraftarin gazini almak icin transferleri kampa yetistiricez falan diyip simdi R yapmasi.

Sahsen transfer hastasi biri degilim hatta tam tersi oldugumu sizler de biliyosunuzdur az cok.

Beni sinirlendiren dursun denen herifin erden timur gittiginde taraftarin gazini almak icin transferleri kampa yetistiricez falan diyip simdi R yapmasi.
kamp başlamadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt