Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben gereksiz panik yapildigini düşünüyorum transferin tabi ki bir an önce bitmesi lazım ama takımı eleştirirken başkalarının transferi üzerinden değil kendi takımımız üzerinden eleştirmemiz lazım.

Oguz aydın bjkye gitsin

ama bizde kerem kalsın

kampa topcular yetismezse valla büyük ayıp. gecen sene kampa kadroda tutulan 9 adamla gitmisiz. yedeklr dahil. form tutana kadar göbeğimiz çatlıyor sonra. sezon bası maclarına bakın. hepsi tek skor kötü oyunla alınan maclar. bu sene zıpladık seneye aynı seyin olacağının garantisi yok. fb sezonu erken acıyor. muhtemelen sezona da iyi baslayacaklar bu sebeple. öyle son dk ya kadar suyunu cıkarıp transfer pazalrıkları yapacak sezon değil. akıllı olun transfeleri yapın.

Haberturkteki bjkli muhabirlerin haberlerini tasiyacak kadar düşmeyelim

Ne bekliyordunuz beyler

Haftalardir yaziyoruz burda,avrupa sampiyonasi finalinden sonra anca transferler baslar

Kampa yetisecek oyuncular batshuayi ve belki oguz olur

Sag bek ve orta saha anca temmuz ayinin sonlarina dogru olur

Bu sene lig o çocuğu portekizli doluştu

Alayına dürümü tersten yedirecez inşallah maşallah

mayısta cıkacam demiyor muydu bu dursun reco
sen bilirsin
doğru hatırlıyormusum

Bonservissiz oyuncu alıyorlar harcama limitinden kaçmak için.10 milyon euro bile veremez bjk oyuncu satmadan.
Harcama limitine maaşlar dahil değil mi? Nasıl kaçıyorsun 2 milyonluk herif almıyorsun ki 6 milyon euro maaş var.
Zaten musrati ile müminin bonservislerinin bir kısmı girmiş durumda.
+2 milyon euro maaşlı adam da girdi.
Geçen döneme girmesin diye musratiyi şubatta açıkladılar bu seneye girecek. Taksit falan da demiyor direkt götlerine 11 yapışması lazım.

Musrati 2.5 milyon maaşı var
Muci 1.8 maaş
Rashica maş açıklanmadı 2 milyondan az değil + bonservisin taksitliyse taksidi var.
Td var 1.5 minimum maaş
Misal kovdukları adamın 900 bin euro maaş ödemesi +500 bin euro da fesih tazminatı var.

10 milyon euro sadece şuranın maaşı var. + ödeyecekleri taksitler ki gedsonun da 1 milyonluk ödemesi var.
1.7 de gedsonun maaşı varmış.

Misal onana denilen herife 4 milyon euro verilecekmiş. Bunun maaşı var
Masuaku var bunları peşin ödese geçen seneki harcama limitini denk getiremezler. 1.3 maaş alıyormuş.
Net 2.5 chamber maaş var.

Aboubakarın 3 milyon euro maaşı varmış :asd: :asd:

Senelik de 20 milyon euro falan sponsorları var o da maximum, ligden de 5 milyon euro kazanmışlardır. Avrupa giderlerse 4 milyon da oradan alırlar.

Bunlar 50 milyon euroluk bb ödemesini nereden yapacak.

Yönetimsel sorunları çözemeyeceğimiz + kemerburgaz benimsenemeyeceği için biz olamayacağız.

Muhtemelen fener olur.
Maaş ödemelerinde falan bir sorun çıkmazsa ben Okan hocaya güveniyorum. Sonuna kadar yine yarışın içinde olacağımızı düşünüyorum ve bizi avantajlı görüyorum. Tek endişelendiğim nokta ödemelerde sorun vb olması.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt