Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar üzgünüm ama cüzdanın içi boş orta saha ve sağ beki kendi içimizden halledeceğiz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3 tane transfer yapacaz

arkadaşlar panik yok

bjk neciple oynuyor

Mevcut kadromuzda bulunan oyuncular kampa erken den gelsinler benim icin yeterli

Özelikle zaha’yi kullanmak istiyorsak erken gelmeli

Sag bek ve orta saha transferi cl play off’a yetissin baska birsey istemiyorum

Yönetimsel sorunları çözemeyeceğimiz + kemerburgaz benimsenemeyeceği için biz olamayacağız.

Muhtemelen fener olur.
Bence her şey güllük gülistanlık olsaydı bile 3. şampiyonluğu almak zor Türkiye'de. Katılıyorum maalesef. İnş. Mou güçlü yerlerini transferle şişirip eksik bölgelerine transfer yapmaz

adamlar bizim gibi muhasebe hesabı yapmıyorlar ederinden fazla veriyor ama alıyorlar.Ayrıca bu ülkede ne febejeke nede Galatasaray asla batmaz.Bir kere devlet buna izin vermez.Benim için önemli olan şu dönemde eksiklerimizi tamamladık mı o sadece.Yoksa 5 vermişiz 10 vermişiz beni ilgilendirmiyor

baskanimizin aciklamasinin derinin den - nacizane cikarimim ;

zaniolo ilk satilan oyuncu olacak .
ordan gelen para ile oyuncu girisi olur diye dusunuyorum .

ps;

sinirlama baglamin da ,
kadro da dusunmedigimiz ama kontrati devam eden yabanci kimi oyuncularimizi da *mumkunse lig icine kiraya vermeliyiz.

saygi ve selamlar.

Ağlama deryası olmuş bura.her yaz aynı şeyleri yaşayıp sonra got olmayı seviyoruz.bu sene ruhen yok olan ama bedenen var olan erden timur da engel olamadı fbnin 2 sezondur sayısız hakem desteğine ve dogranmamiza.yani dışarıdan daha çok katkı vereceği aşikar oyuncularla birliktelik acisindan.transferleri de gorecegiz

geçen sene en erken transferimiz 1 temmuzda angelinoydu. her erken alınan topçu gelip direkt hazırlanıp katkı verecek diye birşey yok. çoğu transfer 20 temmuzdan sonra başlamıştı. icardi bile 26 temmuzda alındı bonservisi.

Bence her şey güllük gülistanlık olsaydı bile 3. şampiyonluğu almak zor Türkiye'de. Katılıyorum maalesef. İnş. Mou güçlü yerlerini transferle şişirip eksik bölgelerine transfer yapmaz

Zico dan bu yana yabanci hocalarin sampiyonlugu yok,bjk ve fb’nin yabanci hocalar ile basladigi bir ortam da biz 2 senedir sampiyon olan Okan hocayla devam ediyoruz

Bu yüzden bir umut var bana göre

Ha biz olamazsak abdullah avci da olabilir

Yabanci hocalar yine olamaz diye düsünüyorum

Hatta ne mourinho ne de van bronchorst ismail ve senol kadar basarili olamazlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt