Ozan Çağrı
Tecrübeli Üye
- 12 Ocak 2013
- 6.303
- 2.925
- 1.668
Okan hocamı nasıl kandırdı dursun yine .d.d.d İlk gün dedik kandırır diye. elimizdeki kadro ile devam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ilk kamp eleme kampı olacak oyuncular için zaten avrupa sampiyonasından kaynaklı. ikinci kampa transfer ssezonunu kapamamız lazım.Galatasaray, ilk etap kampını 9-18 Temmuz'da Geinberg bölgesinde, ikinci etap kampını ise 22-27 Temmuz'da Irdning bölgesinde yapacak.
Misal avrupa şampiyonasından 10 tane adam indirsen de ilk kampa yetiştirme ihtimalin yok.
Milli oyuncular da olmayacak. Kaan, kerem, yunus, barış, abdül ve sanchez 22sinde katılırlar.
O nedenle 22 temmuza oyuncu yetiştirilse yeterli olur gibi.
Sonu değil de 15'i falan sonrası yangın yavaştan başlar.
Kamp dedim de hangi kamp onu söylemedim dersedursun özbek kamp demedi kramp dedi
Kemerburgaz ormanında köy derneği kampıKamp dedim de hangi kamp onu söylemedim derse
Olay batıp batmamak da değil ki. Ortada senelik havaya verilen 30 milyon eurodan fazla para var. Ş.ligi diye götümüzü yırtıyoruz her sene ş.ligine gideceğin garanti değil ama o kadar para faize gidiyor.adamlar bizim gibi muhasebe hesabı yapmıyorlar ederinden fazla veriyor ama alıyorlar.Ayrıca bu ülkede ne febejeke nede Galatasaray asla batmaz.Bir kere devlet buna izin vermez.Benim için önemli olan şu dönemde eksiklerimizi tamamladık mı o sadece.Yoksa 5 vermişiz 10 vermişiz beni ilgilendirmiyor
dursun özbek kamp demedi kramp dedi
1-2 gün önce 10.hafta söyleyeceğim demişti amaFb demedi mi
Mou cukka yapmak ister. Stoper falan alabilirler o yüzden.çok da eksikleri yok aslında
forvet alırlar
tadic yerine belki gençten birini alırlar
fred'in yanına da birini alırlar belki
stoper falan diyorlar ama bana saçma geliyor.
bizim de öyle gerilere düşeceğimizi düşünmüyorum. elimizdeki ekip iyi. 13-14 ve 19-20 ile arada fark var çünkü birinde yabancı sınırı vardı diğerinde ffp. kiralıklarla kendimizi kandırmıştık.
yine dip dibe gideriz.
İkinci kamptan kısa süre sonra lig başlıyor zaten fazla zaman da yok. Yine +1 ay var da o elenecekler son 1 ay gider oradan kalan bir kontenjan olursa o zaman yine fırsat işleri kovalarız. Ne olursa olsun daha 1 ay var bu kampa.ilk kamp eleme kampı olacak oyuncular için zaten avrupa sampiyonasından kaynaklı. ikinci kampa transfer ssezonunu kapamamız lazım.
hem ayranım dökülmesin hem bir yerim şey olmasın yok.Bizim kadar harcama limiti olan ve gelirin olan takım var mı yok ? Şl ye katılman için şampiyon olmalısın rakiplerin güçlenirken sende güçlenmelisin.Ayrıca eksiklerimiz net biz 10 transfer istemiyoruz sağ ve iyi bir orta saha bile yeterli diyoruz.İki topçu transferi için ne gerekşiyorsa vereceksin.Olay batıp batmamak da değil ki. Ortada senelik havaya verilen 30 milyon eurodan fazla para var. Ş.ligi diye götümüzü yırtıyoruz her sene ş.ligine gideceğin garanti değil ama o kadar para faize gidiyor.
Bu borçlar nasıl oluyor böyle oluyor ederinden fazla vermek kadar saçmalık yok.
fenerde acun çıkar, bankası olan ve son 3 senenin en çok kar eden kurumları bankalar olduğu yerde 50 milyon bazıları için çerez parasıdır.
Koç grubunun varislerinden ipek kıraç var istersen koçların yönettiği 3. kulüp olalım ara ara 3 takımı da sırayla şampiyonluk yapsınlar nasıl?
ağustos sonu baslamıyo mu ligler? 1 ay süre kalıyo gene 2.kamptan sonra. yeterli bence fazlasıyla. transferler gelirse tabi. gerçi öneleme macları falan da vardır daha.İkinci kamptan kısa süre sonra lig başlıyor zaten fazla zaman da yok. Yine +1 ay var da o elenecekler son 1 ay gider oradan kalan bir kontenjan olursa o zaman yine fırsat işleri kovalarız. Ne olursa olsun daha 1 ay var bu kampa.
Kesin mi o iş yaw@Melih Sönmez bizim rafa Silva tinerci oldu lan
Mehmet Özcan hayatında 1 kere Galatasaray haberi bilsin de ilk sonra diğer takımlara haber yetiştirsin
Taktik Mania
@taktikmania
@memetozcan: Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Oğuz Aydın transferinde Beşiktaş sona geldi.
kodumun koc u doymadi billongtası finanse etmege