Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hersene bilirim

digitürk aldım yıne samp olacagız diye

5. yıldız garanti
Aslında 6da 4 bildim de

17/18 GS
18/19 GS (sene içinde başaka döndüm 8 puan yiyince)
19/20 GS (başak oldu)
20/21 FB (tjk oldu)
21/22 TS (kadroyu erken kurdular diye ama sene başı tahminim yoktu)
22/23 GS
23/24 GS

7de 5 falan oluyor 18/19u da tutturdum sayarsak.

GS diyorsam tutuyor ama genelde

Aslında 6da 4 bildim de

17/18 GS
18/19 GS (sene içinde başaka döndüm 8 puan yiyince)
19/20 GS (başak oldu)
20/21 FB (tjk oldu)
21/22 TS (kadroyu erken kurdular diye ama sene başı tahminim yoktu)
22/23 GS
23/24 GS

7de 5 falan oluyor 18/19u da tutturdum sayarsak.

GS diyorsam tutuyor ama genelde
Bu sene yeniletelim mi ip’leri

Bugün Sırbistan Danimarka’yı yensin de Hojbjerg dönsün turnuvadan. Onu da Fenere kaptıralım, önümüze bakalım

Bence her şey güllük gülistanlık olsaydı bile 3. şampiyonluğu almak zor Türkiye'de. Katılıyorum maalesef. İnş. Mou güçlü yerlerini transferle şişirip eksik bölgelerine transfer yapmaz
Aynen takımı çok değiştirmeye kalkarsa belki batırabilir ama mevcudun üzerine koyarlarsa ki 70-80 m euro falan harcayacakları kanısındayım, kadro olarak önümüze geçmeleri muhtemel.

geçen sene en erken transferimiz 1 temmuzda angelinoydu. her erken alınan topçu gelip direkt hazırlanıp katkı verecek diye birşey yok. çoğu transfer 20 temmuzdan sonra başlamıştı. icardi bile 26 temmuzda alındı bonservisi.
Geçen sene Arabistan işi yeniydi ama, herkes bekledi onlardan dolayı.

Icardi’yi daha önce ikna ettik ama hastalık çıktı. Bir de geçen sene gelirin yoktu bu sene 7 milyar gelir elde ettin, seneye de ŞL olursa muhtemelen minimum bu seviyede edeceksin.

Şartlar aynı değil kısacası.

Mehmet Özcan bjk dediyse oğuz bize gelir bu adamın bir haber tutturduğunu görmedim daha

Fb, Fullkrug'u istemis
Aslında febe de bizde olduğu gibi baya oturmuş bir kadrosu var ama bizi ayıran nokta şu onların kilit oyuncuları çok daha yaşlı ve yedekten büyük skor katkısı yapan forvetleri artık bizim oyuncumuz

Muhtemelen mourinho ya kanıp tamamen yeni yapılanma ya gidecekler çok büyük hata olur kendileri adına

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt