Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.524
- 106.138
- 4.738
Siljoao pedro transferi sonrası oluşan hava gibi bi hava var şuan)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Siljoao pedro transferi sonrası oluşan hava gibi bi hava var şuan)
dm kutumda mesajlarımız hala duruyor
Aslında 6da 4 bildim dehersene bilirim
digitürk aldım yıne samp olacagız diye
5. yıldız garanti
Bu sene yeniletelim mi ip’leriAslında 6da 4 bildim de
17/18 GS
18/19 GS (sene içinde başaka döndüm 8 puan yiyince)
19/20 GS (başak oldu)
20/21 FB (tjk oldu)
21/22 TS (kadroyu erken kurdular diye ama sene başı tahminim yoktu)
22/23 GS
23/24 GS
7de 5 falan oluyor 18/19u da tutturdum sayarsak.
GS diyorsam tutuyor ama genelde
Aynen takımı çok değiştirmeye kalkarsa belki batırabilir ama mevcudun üzerine koyarlarsa ki 70-80 m euro falan harcayacakları kanısındayım, kadro olarak önümüze geçmeleri muhtemel.Bence her şey güllük gülistanlık olsaydı bile 3. şampiyonluğu almak zor Türkiye'de. Katılıyorum maalesef. İnş. Mou güçlü yerlerini transferle şişirip eksik bölgelerine transfer yapmaz
@Onur Üründül İp'in anlamını ben bilmiyom ama Onur'um biliyodur reisBu sene yeniletelim mi ip’leri
Geçen sene Arabistan işi yeniydi ama, herkes bekledi onlardan dolayı.geçen sene en erken transferimiz 1 temmuzda angelinoydu. her erken alınan topçu gelip direkt hazırlanıp katkı verecek diye birşey yok. çoğu transfer 20 temmuzdan sonra başlamıştı. icardi bile 26 temmuzda alındı bonservisi.
24/25 fbBu sene yeniletelim mi ip’leri
Oğuz>Bjk olacak anlaşılan.
Bu kadar dillendiriyorsanız almalıydınız, üstelik sayın Hatipoğlu'nun açıklamaları bulunuyor. Galatasaray kurumsallığına zarar veriyorsunuz.
Aslında febe de bizde olduğu gibi baya oturmuş bir kadrosu var ama bizi ayıran nokta şu onların kilit oyuncuları çok daha yaşlı ve yedekten büyük skor katkısı yapan forvetleri artık bizim oyuncumuzFb, Fullkrug'u istemis