Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 senedir takıma 8 numara alamıyorlar yangın için geç bile kalındı. Okan Buruk olmasa Fb çok rahat şampiyon olurdu son sezon

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dogru ama bu alınmayacağı anlamına gelmiyor. Bende sizin gibi hemen bugün açıklansın isterim ama bu olmayacak , yangında bize fayda değil ancak zarar verir.

Aynı bjk kolombiyali iki kamil alıp menajer transferi yapıyor,cokta seyetmeyin

Arda gulere geçen yaz dediğim sakatlık mevzusu bu sene başına bela oldu ve bi sure daha bela olmaya devam edecek ne yazikki.fred içinde geçerli.rafa silva için de temmuz ayı ve sonrası sıkıntı

Simdi dursun Özbek yabancı göndermemiz lazım diyor. Gecen sene de son günlere bıraktık zarar ettik gönderme işini. Yabancı göndermeden adam alamayiza getirmiş işi de , takimda sağ bek dubois orta saha oliviera ile mi devam edecez sezona? Bu nasıl açıklamalar? 2 senedir 8 numara diyoruz, yeter ya.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

adamlar bizim gibi muhasebe hesabı yapmıyorlar ederinden fazla veriyor ama alıyorlar.Ayrıca bu ülkede ne febejeke nede Galatasaray asla batmaz.Bir kere devlet buna izin vermez.Benim için önemli olan şu dönemde eksiklerimizi tamamladık mı o sadece.Yoksa 5 vermişiz 10 vermişiz beni ilgilendirmiyor

Ne kadar kolay yazıyorsun ya? İyi ki yönetici değilsin, renktaş. Malum, paranın kıymetini bayağı iyi(!) biliyorsun. :)

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Ne kadar kolay yazıyorsun ya? İyi ki yönetici değilsin, renktaş. Malum, paranın kıymetini bayağı iyi(!) biliyorsun. :)

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
aynen ben taraftarım takımım başarılı olsun istiyorum mevcut parayı yönetmek yöneticilerin işi, malesef bu kadar para bu yeteneksiz yönetime denk geldi.bunlarında ölücü olduğu daha önceki dönemlerinden biliniyor.İyi topçu istiyorsan elinde de kaynak varsa ki var basacan parayı alacan .

zaniolo tete dışında kadroyu koruruz inşallah bunların üst seviye transfer yapabileceklerini sanmıyorum gider feghouli belhanda seviyesindeki adamlara fahiş paralar verir alırlar ancak

Uçak indirmeli kaldırmalı haber var

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

aynen ben taraftarım takımım başarılı olsun istiyorum mevcut parayı yönetmek yöneticilerin işi, malesef bu kadar para bu yeteneksiz yönetime denk geldi.bunlarında ölücü olduğu daha önceki dönemlerinden biliniyor.İyi topçu istiyorsan elinde de kaynak varsa ki var basacan parayı alacan .
Bunlar ölücü değil beceriksiz
Kendin diyorsun parayı yönetmek yöneticilerin işi. Öyle sen gibi 4 paralık adama 6 para basamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt