Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.615
- 66.410
- 4.933
Evet oğuz aydından vazgeçilmiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu ne yav
2 senedir takıma 8 numara alamıyorlar yangın için geç bile kalındı. Okan Buruk olmasa Fb çok rahat şampiyon olurdu son sezon
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Öyle sözleşmeler yapıldı kiBu Morutan kimin topçusu şimdi? Hâlâ bizim topçumuz minvalinde gibi bir şey gördüm
Evet oğuz aydından vazgeçilmiş
adamlar bizim gibi muhasebe hesabı yapmıyorlar ederinden fazla veriyor ama alıyorlar.Ayrıca bu ülkede ne febejeke nede Galatasaray asla batmaz.Bir kere devlet buna izin vermez.Benim için önemli olan şu dönemde eksiklerimizi tamamladık mı o sadece.Yoksa 5 vermişiz 10 vermişiz beni ilgilendirmiyor
Eğer bir Gs kalırsa Dursun ve kalanları ile 2026 de buluşacağız başkan ile.Kimsenin gayesi Galatasaray değil. Herkes etkileşim peşinde. Erden Timur içten içe üzülüyordur kendi üzerinden Galatasaray’a verilen zarara.
aynen ben taraftarım takımım başarılı olsun istiyorum mevcut parayı yönetmek yöneticilerin işi, malesef bu kadar para bu yeteneksiz yönetime denk geldi.bunlarında ölücü olduğu daha önceki dönemlerinden biliniyor.İyi topçu istiyorsan elinde de kaynak varsa ki var basacan parayı alacan .Ne kadar kolay yazıyorsun ya? İyi ki yönetici değilsin, renktaş. Malum, paranın kıymetini bayağı iyi(!) biliyorsun.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Kral çıplak üstadÖyle sözleşmeler yapıldı ki
Kime ne verildi
Kim bizim topçumuz bilemiyoruz
sorsan kral ama
Uçak indirmeli kaldırmalı haber var
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Bunlar ölücü değil beceriksizaynen ben taraftarım takımım başarılı olsun istiyorum mevcut parayı yönetmek yöneticilerin işi, malesef bu kadar para bu yeteneksiz yönetime denk geldi.bunlarında ölücü olduğu daha önceki dönemlerinden biliniyor.İyi topçu istiyorsan elinde de kaynak varsa ki var basacan parayı alacan .