Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Mehmet Özbek, eski bir futbolcu"

Dursun Özbek, kardeşi Mehmet Özbek'in sarı-kırmızı kulüpteki göreviyle ilgili yapılan eleştirileri de yanıtladı.

Kardeşi Mehmet Özbek'in Galatasaray'a hizmet etme arzusu ve aşkı olduğunu anlatan Dursun Özbek, "Mehmet Özbek, eski bir futbolcu ve 9 sene futbol takımı yöneticiliği yaptı. İyi bir Galatasaraylı. Galatasaray kongre üyesi. Galatasaray'a hizmet etme arzusu ve aşkının, başkanın kardeşi olması hasebiyle engellenmesi ne kadar doğrudur. Sizin takdirinize bırakıyorum" şeklinde görüş belirtti.

"Mehmet Özbek, eski bir futbolcu"

Dursun Özbek, kardeşi Mehmet Özbek'in sarı-kırmızı kulüpteki göreviyle ilgili yapılan eleştirileri de yanıtladı.

Kardeşi Mehmet Özbek'in Galatasaray'a hizmet etme arzusu ve aşkı olduğunu anlatan Dursun Özbek, "Mehmet Özbek, eski bir futbolcu ve 9 sene futbol takımı yöneticiliği yaptı. İyi bir Galatasaraylı. Galatasaray kongre üyesi. Galatasaray'a hizmet etme arzusu ve aşkının, başkanın kardeşi olması hasebiyle engellenmesi ne kadar doğrudur. Sizin takdirinize bırakıyorum" şeklinde görüş belirtti.
Ayyyyy sende çok düşmansın yaa🫣

Kritik transferler eğer gecikirse eleştiri son derece haklı olur ama Rafa Silva bu yüksek maliyetlerle alınmadı diye eleştirmek bence anlamsız. Takımında mevcut olarak Ziyech, Zaniolo, Zaha ve Mertens var hepsi de en az Rafa kadar iyi oyuncu. 2 hafta önce Okan hoca çıkıp Rafa Silva net şekilde gündemde yok demiş yüksek maliyetinden bahsetmiş bu konu üzerinden eleştiri son derece gereksiz diye düşünüyorum. Oğuz Aydın meselesi de istenen bonservislerde olmayacaksa olmasın Barış, Yunus ve Kerem var kadroda hiçbirisi henüz ayrılmadı. Benim için en kritik iki takviye sağ bek ve merkez orta saha buralara doğru oyuncular alındığı takdirde kadromuz %90 seviyede hazır olur.

Torreiranin yanina Bankalar Birligi baskanini alalim. Adam rakibine hic firsat vermiyor ve Dursun hep eli bos dönüyor.

Sabahtan beri forumda içim karardı, geçen sene liderden 46 puan fark yemiş gibi hissediyorum

Atıyorum orta saha için bütçemiz 10 milyon euro, Oğuz Aydın'ı alma 15 milyon euro yap.
Ya oğuz aydin tmm yerli genç oyuncu ama usta yunus akgünle aynı ihtimali var tutma konusunda.
Tek isteğim iyi bir 8 numara, bakın inanın sağ beki dubois, Kaan idare eder ama orta saha çok önemli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt