Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.359
- 101.582
- 5.238
bonservis parasını verirsek bizimBizim degilki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bonservis parasını verirsek bizimBizim degilki
Cok sukur 1 lira borcum yok. Hayatimdaki en buyuk huzur limanim.TL borcun varsa salla üstad gelsin zam
Artik sadece kendini düsüneceksin ülkede
Verdin aldin, al hilal vazgecti...bonservis parasını verirsek bizim
Borçtan kastım kredi aslındaCok sukur 1 lira borcum yok. Hayatimdaki en buyuk huzur limanim.
Hep tutumluyumdur, borcum oldugunda stres basiyor fena.uyku vs hepsi gariplesiyor
babasını sevdiğim baksın da efsane görsün
Videolardan baktım ceza sahası içi oyuncusu gibi geldi daha çok uruguaylı olmasından dolayı ikna edebiliriz heralde diye düşünüyorum plde oynayan adam bizdede iş yaparBen bir turlu sevemedim hic
Sacma fiyata almisti liverpool, becerdigi islerde var ama icari ve osimhen izledikten sonra 3 macta yer taraftar adami
İdolümsün üstad15 gun sonra 39 geliyor...
Vay arkadas...
Lig ozelinde zaten yapar , ben disli bir rakibe karsi zaafiyetlerimiz portledigi senaryoda dusunuyorum.Videolardan baktım ceza sahası içi oyuncusu gibi geldi daha çok uruguaylı olmasından dolayı ikna edebiliriz heralde diye düşünüyorum plde oynayan adam bizdede iş yapar
Kısmen haklı olsan da Osimhen konusunda kesinlikle 100 yılda gelmeyecek bir fırsat geldi önümüze. Yani konsol oyununda yaşanmayacak bir olay yaşanıyor ve dünyanın en iyi forvetlerinden birisini takımımıza kazandırma şansımız var. Bu hamleyle en fazla ne kadar zarar edebilirsin ki? Muhtemelen oyuncu alınsa bile 1-2 yıl içerisinde ödediğimiz bonsverise yakın bir rakama tekrar satılacaktır.Kendini dev aynasinda gorursen gider young boysa,az alkmara,sparta praga elenir elenir gelirsin.
Bugun norvecin 20 milyon euro kadro degeri olan kulubu uefada yari final oynayabiliyor ama adam diyor ki biz transfer de realle barcayla kapisiyoruzyazik bu kafaya ben uzulurum ancak
Boyle vizyonsuz sacma bir dusunce olamaz.Bu kafayla bakarsan kimse arap kulupleriyle kapisamiyor.Adamlar basiyor parayi aliyor.Bu bir maharet degil.Bu simarikliktir ama araplar icin degil bizim icin simarikliktir.
Basari istiyorsan once ayaklarin yere basacak.
Parayi bulunca suyunu cikaran her gun arabayla story atip yedigi otu moku paylasan gorgusuzlerin cokca oldugu bir mahal de..
Aslinda sorun bizde boyle dusunmemiz bile aykiri geliyorken ime ne anlatiyoruz.
Mevcut kadin kitlesinin mantalitesini dusununce benim kafa dengim birini bulmam/denk gelmem zor.İdolümsün üstad
Ben de 39’a gelince bekar kalırım umarim
En korktugum sey baskıya dayanamayıp evlenmek
Evet o bakımdan doğru osimhenşn en büyük özelliği bizim işimize gelen ön alandaki baskısı sayesinde sürekli ön tarafta kalabiliyorduk ligde bizim lig için zaten osimhen bile lüks aslında icardi morata ikilisi ligi paramparça eder de cl var işte aslında morata ya güvenip ona göre sistem kursak bence oda tam bir cl golcüsüLig ozelinde zaten yapar , ben disli bir rakibe karsi zaafiyetlerimiz portledigi senaryoda dusunuyorum.
Adam bi kanatta salah, oburunde Luiz(Ruiz? Unuttum adamin adini iyi mi) ile oynadi misal. Ortashalarida fena degildi yillara bakinca.
Biz son sezon cok nadir mac icinde kisa kisa rakip sahada kalabalik domine ettik. En buyugu tottenham 65 dk siydi bu sezon ozelinde misal. Ama devamli yapamadik bunu