- 27 Ocak 2010
- 139.207
- 105.504
- 5.648
45(5 taksit)+zanyolo+nelson
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
45(5 taksit)+zanyolo+nelson
İşte İlkay alternatifi olmayacak kadar iyi bir performans verememiş Barca’da onu anlatıyorum zaten.Lewa'nın alternatifi mi var. Altyapıdan böyle bir santrafor çıkarsalardı zaten ihtiyaç duymazlardı lewa'ya. Barçada kaliteli ortasaha bol
Yönetim bunu çoktan düşünmüştür. Bakmayın Dursun'a laf ediyoruz filanda Galatasaray bukadar salakça yönetilen bir kulüp değildir.Galatasaray Osimheni alırsa maliye bakanlığı sorun çıkartır yada çıkarmak zorundadır diye yorumlar yapıyor Trtspor da Gönülşen
O sırada 12 yıldır şampiyon olamayan fener:Galatasaray Osimheni alırsa maliye bakanlığı sorun çıkartır yada çıkarmak zorundadır diye yorumlar yapıyor Trtspor da Gönülşen
Bu sponsor işleri güvenilir olmuyor. Mesela İcardi'ye sponsor olan şirketler ödemelerini yapmamış. Sadece Erden Timur yapıyormuş. Sponsorların ipiyle kuyuya inilmez. Çünkü resmi olarak bir bağlayıcılığı yok.Heryerde yazıldı. Paranın büyük kısmı yada bir kısmı sadece Oshimen olursa olacak olan sponsorlar. Şu para işine taraftar bi karışmasa ne güzel olcak. Şu parayı Icardi gelene kadar kaç tane işe yaramaz golcüye verdik zaten buda ders olmadı kimseye. Oturup maçını izlemek varken bu kadar muhasebe yapmasını anlayamıyorum insanların. Batmaz kulüp merak etmeyin. Sonsuza kadar da şampiyon olmicak bir yerde biz düşerken başkalarıda çikacak. Sonra yine başa döncez. Bayerni olurmuyuz ligin bilemem ama en azından olmak istiyorsan ve fırsat varken alacaksın Oshimeni. Bukadar kafaya takmayın para filan. Zaten geri dönüşü olmayan bir para da olmayacak.
Bu işin sonunda Osimhen Dursun Özbek’e saldıracakmış gibi hissediyorum
Asgari isleri ile ayni zamanda olmaz diye tahmin ediyorum.Dövizi ne zaman salacaklar üstad tahminin var mi
Faizin mi inmesi beklenecek sence
İngiltere de futbolculardan %45, İtalya ve Almanya da %480vergi alınıyor...arapların işin içinde çikmasıyla şöyle mantıklı düşündüğünzde gsye gelmesi %60 dolaylarında
arsenal veto olursa %65
ncastle veto olursa %70
chelsea veto olursa %80
%20 de realin barcanın lpoolun citynin bayernin psgnşn toplamı
onlarında osimheni alacağını ben sanmıyorum
Bayern osimhene girmez bayern muhtemelen dünyadaki en pinti kulüplerden biri ya 75 asla sıkmazlar hele 15 milyon maaş asla vermezler juvedede o para yok eski tadı yok bi chelsea tehlikesi varİngiltere de futbolculardan %45, İtalya ve Almanya da %480vergi alınıyor...
Bizim teklifimiz 15 verecek olsa bi klüp 22 civarına tekamül ediyor
İngiltere'den city..chelsea dışında veren klüp pek çıkmaz
Psg..Juve...Bayern tehlikesi var.. Bayern in hiç adı geçmiyor
Chelsea..Juve..Galatasaray bu üçünden birine gidecek ..umarım bize gelir