Transfer Nöbeti #3 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lewa'nın alternatifi mi var. Altyapıdan böyle bir santrafor çıkarsalardı zaten ihtiyaç duymazlardı lewa'ya. Barçada kaliteli ortasaha bol
İşte İlkay alternatifi olmayacak kadar iyi bir performans verememiş Barca’da onu anlatıyorum zaten.

Ben size olacağı söyliyim. Barış yüksek ihtimal Napoli'ye gitcek. Oshimenin bonservisi de o şekilde makul bir fiyata alınacak. Takas gibi. Barış İtalya'da takip edilen bir oyuncu bu arada. Ancak Oshimen halen kararını vermedi ve onu bekliyoruz bence. Napoli normalde Galatasaray a da sorun çıkarırdı biraz paragözler. Ama Barışı istiyolar muhtemelen o sebeple ılımlılar diye düşünüyorum. Hissiyatım bu yönde. Sağ kanatta Barış varken Saneyi istemekte bana bunun bir işareti olarak geliyor. Tüm olay burda Oshimen e bağlı bence..

Galatasaray Osimheni alırsa maliye bakanlığı sorun çıkartır yada çıkarmak zorundadır diye yorumlar yapıyor Trtspor da Gönülşen

Galatasaray Osimheni alırsa maliye bakanlığı sorun çıkartır yada çıkarmak zorundadır diye yorumlar yapıyor Trtspor da Gönülşen
Yönetim bunu çoktan düşünmüştür. Bakmayın Dursun'a laf ediyoruz filanda Galatasaray bukadar salakça yönetilen bir kulüp değildir.

O sırada 12 yıldır şampiyon olamayan fener:

Vlahovic’e 30 bonservis+10 milyon maaş
KDB’ye 2 yıl için 25 milyon €
Leroy Sane’ye 15 imza+10 maaş

Heryerde yazıldı. Paranın büyük kısmı yada bir kısmı sadece Oshimen olursa olacak olan sponsorlar. Şu para işine taraftar bi karışmasa ne güzel olcak. Şu parayı Icardi gelene kadar kaç tane işe yaramaz golcüye verdik zaten buda ders olmadı kimseye. Oturup maçını izlemek varken bu kadar muhasebe yapmasını anlayamıyorum insanların. Batmaz kulüp merak etmeyin. Sonsuza kadar da şampiyon olmicak bir yerde biz düşerken başkalarıda çikacak. Sonra yine başa döncez. Bayerni olurmuyuz ligin bilemem ama en azından olmak istiyorsan ve fırsat varken alacaksın Oshimeni. Bukadar kafaya takmayın para filan. Zaten geri dönüşü olmayan bir para da olmayacak.
Bu sponsor işleri güvenilir olmuyor. Mesela İcardi'ye sponsor olan şirketler ödemelerini yapmamış. Sadece Erden Timur yapıyormuş. Sponsorların ipiyle kuyuya inilmez. Çünkü resmi olarak bir bağlayıcılığı yok.

Basladik

Ibrahim hatipoglunun 45 7 taksit. 45.3 9.5 taksit gibi modlarina...

75 kazanamayacak napoli araplardan sonra bence o defter kapandi ama 50-60 araliginda bekledigim bir bonservis durumu olur.

Bizde is tamamen binservise kalirsa 56/4 -senelik 14 e goturmeye calisirlar bu isi ama 3 taksitten fazlasini kabul etmez napoli, zaten sinir olmuslardir araplardan o para gelmeyince.

54 3 taksit desen senelik 18 M euro + 15 osi maasi 33 M euroluk kulfet. Yani CL girislerin Osimhen maliyeti demek. Giremedigin sene transferlerde gecmis olsun.

Osimhenin geldigi senaryoda 3 4 sene kafani raat turacak omurga oturtman lazim kaleden forvete kadar ve becerikli kanat alternatifin.

Yeri gelince bay is yapar yer gelince yunus, yeri gelince adam eksilten kivrak adam ..

Her transfer donemi 4 5 hamlelik bisa para harcamak yerine maks 1 2 takviye ile takim koruyabilecegin strateji lazim.

Esas seviye atlacak is bu yuksek maliyetleri kompanse edebilmen icin

Bu işin sonunda Osimhen Dursun Özbek’e saldıracakmış gibi hissediyorum
1749459978090.webp

Dövizi ne zaman salacaklar üstad tahminin var mi

Faizin mi inmesi beklenecek sence
Asgari isleri ile ayni zamanda olmaz diye tahmin ediyorum.

Cunku hem asgari bahanesiyle 2 kere zam dalgasi yiyecegiz minimum. Bide döviz devreye girerse onunda 1 2 zam faktoru olur(ozellikle hammadde olaylarinda) benzin ve lojistikte pahalanir, haliyle domino tasi gibi her seye etki eder.

arapların işin içinde çikmasıyla şöyle mantıklı düşündüğünzde gsye gelmesi %60 dolaylarında

arsenal veto olursa %65
ncastle veto olursa %70
chelsea veto olursa %80

%20 de realin barcanın lpoolun citynin bayernin psgnşn toplamı
onlarında osimheni alacağını ben sanmıyorum
İngiltere de futbolculardan %45, İtalya ve Almanya da %480vergi alınıyor...

Bizim teklifimiz 15 verecek olsa bi klüp 22 civarına tekamül ediyor

İngiltere'den city..chelsea dışında veren klüp pek çıkmaz

Psg..Juve...Bayern tehlikesi var.. Bayern in hiç adı geçmiyor

Chelsea..Juve..Galatasaray bu üçünden birine gidecek ..umarım bize gelir

İngiltere de futbolculardan %45, İtalya ve Almanya da %480vergi alınıyor...

Bizim teklifimiz 15 verecek olsa bi klüp 22 civarına tekamül ediyor

İngiltere'den city..chelsea dışında veren klüp pek çıkmaz

Psg..Juve...Bayern tehlikesi var.. Bayern in hiç adı geçmiyor

Chelsea..Juve..Galatasaray bu üçünden birine gidecek ..umarım bize gelir
Bayern osimhene girmez bayern muhtemelen dünyadaki en pinti kulüplerden biri ya 75 asla sıkmazlar hele 15 milyon maaş asla vermezler juvedede o para yok eski tadı yok bi chelsea tehlikesi var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt