Transfer Nöbeti #3 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yauv adam chelsea ve arsenali bekliyor hala daha bunu anlayamadınızmı

buchiyi hiçmi takip etmiyorsunuz

paso arsenal ve chelseaye sallıyor osiyi almadıkları için

bu ikisi olmazsa bizde kalacak

süpriz olarak city, reai, barca, psg ve bayern çıkmazsa bizde adam ama bunlar zaten almaz osimheni

tek rakibimiz chelsea ve arsenal

chelsea x forvet aldı almaz demeyin daha chelsea yeri geliyor aynı poza 3 topçu alıyor aynı anda değişik bir kulup

buçi chelsea fanı degil ve oraya ilgi duymuyo diyo

arsenal olabilir

merino ynan falan oynadı herifler o noktada

1749455859462.webp

Isin irite edici kismi, yonetim osimhen surecini bahane etme kozu var simdi yaz boyu.

Ama her sey hazir deyip, is sadece napoli bonservis muhabbetinde kalirsa(yani osimhen ben CL kupasi hedefliyorum derdinde olmazsa o kadar) bu yonetimi taraftar cig cig yer.

Ilk 24 ve sampiyonluk patlar o senaryoda

arapların işin içinde çikmasıyla şöyle mantıklı düşündüğünzde gsye gelmesi %60 dolaylarında

arsenal veto olursa %65
ncastle veto olursa %70
chelsea veto olursa %80

%20 de realin barcanın lpoolun citynin bayernin psgnşn toplamı
onlarında osimheni alacağını ben sanmıyorum

arapların işin içinde çikmasıyla şöyle mantıklı düşündüğünzde gsye gelmesi %60 dolaylarında

arsenal veto olursa %65
ncastle veto olursa %70
chelsea veto olursa %80

%20 de realin barcanın lpoolun citynin bayernin psgnşn toplamı
onlarında osimheni alacağını ben sanmıyorum
Abi kimse bizim verdiğimiz maaşı vermez ama gidipte 7-8 e de oynamaz şimdi bu adam Buda var

bundan 10 sene önce freiburglarla, sassuolarla, getafelerle, amiensle transfer yarışına giriyorduk

bundan 2 yıl önce sevillalarla, romalarla, marsilyalarla transfer yarışına giriyorduk

şimdi chelsea,arsenal,juvelerle

inşallah 2 yıl sonrada reallerle, bayernlerle, psglerle, lpoolarla gireceğiz

adım adım dünya kuluplüğüne

Çok geç olmazmi sevgili Alpay?
Benim son yıllardan çıkardığım bizim beklemeden 1. Sınıf adamları alamadığımız.
Eleme oynadığımız yıllar CL'e girip girmemeye bağlı transfer yapılıyordu.
Bu sefer farklı olacağını zannettim garanti gidince CL 'e ama bizim iş yine o son haftaya kalacak gibi Star transferi konusunda.

bundan 10 sene önce freiburglarla, sassuolarla, getafelerle, amiensle transfer yarışına giriyorduk

bundan 2 yıl önce sevillalarla, romalarla, marsilyalarla transfer yarışına giriyorduk

Bu dedigin basarili surec ile dogru orantili, yonetim patlarsa o sureklilik yalan olabilir.

Oyle olunca stadi bos gorursun, 100k bile dolar denilen stad 15 k maksimuma oynar 2 3 mac haric. Storeda urun satisi yuzde 75 azalir falan. Bizim taraftar küstü mü fena oluyor.

Hepsine de kaybettik neredeyse reyis.Yaris degil de kaybettiğimiz takımlar değişti desek sanki daha doğru

Hepsine de kaybettik neredeyse reyis.Yaris degil de kaybettiğimiz takımlar değişti desek sanki daha doğru

kalite artışı görüyorum ben sadece
kazanmak kaybetmek önemli değil
gittiğimiz topçuların kalşte seviyesi takımın büyüklüğünü gösteriyor
güzel bir index

Kendini dev aynasinda gorursen gider young boysa,az alkmara,sparta praga elenir elenir gelirsin.

Bugun norvecin 20 milyon euro kadro degeri olan kulubu uefada yari final oynayabiliyor ama adam diyor ki biz transfer de realle barcayla kapisiyoruz😄 yazik bu kafaya ben uzulurum ancak

Boyle vizyonsuz sacma bir dusunce olamaz.Bu kafayla bakarsan kimse arap kulupleriyle kapisamiyor.Adamlar basiyor parayi aliyor.Bu bir maharet degil.Bu simarikliktir ama araplar icin degil bizim icin simarikliktir.

Basari istiyorsan once ayaklarin yere basacak.

Parayi bulunca suyunu cikaran her gun arabayla story atip yedigi otu moku paylasan gorgusuzlerin cokca oldugu bir mahal de..

Aslinda sorun bizde boyle dusunmemiz bile aykiri geliyorken ime ne anlatiyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt