Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.757
- 26.556
- 1.988
Sen kalmak istiyosun
Biz kalmanı istiyoruz
Para da hazır
Oldu bu iş
Biz kalmanı istiyoruz
Para da hazır
Oldu bu iş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen kalmak istiyosun
Biz kalmanı istiyoruz
Para da hazır
Oldu bu iş
İyi GSli, Portekizli Aykut yerine Türk Aykut’a yönlendiriyor.
Israrla diyorum 2 gun ya da 1 hafta. Transfer sezonu tam baslamadan ya da setengiller pompalayacak "osimhene fener teklif verdi" diye..."demistik 2 ay once" falan diyeceklerkesin osimhen bize ok verdi
75 milyonu bulamıyoruz napoliye verecek
be rezillik olurdu![]()
rezillik değil bence normal 75 milyon euro büyük para tek bir futbolcu için real bile rahat rahat vermiyor artık bu paralarıkesin osimhen bize ok verdi
be rezillik olurdu![]()
Bir kampanya yapamıyor mu klüp zamanında jimnastikler ve sikeciler TV ye çıkıp para topladiydi bizde yapsak bir gecede tamam Osikesin osimhen bize ok verdi
be rezillik olurdu![]()
Osi işinde yoklar o zaman
Olay tamamen avrupaya kaldigi icin tabii ki tum teklifleri toplayacak simdi, gayet dogal bu. Daha transfer sezonu acilmadi- herkes hamle yapabilir.yauv adam chelsea ve arsenali bekliyor hala daha bunu anlayamadınızmı
buchiyi hiçmi takip etmiyorsunuz
paso arsenal ve chelseaye sallıyor osiyi almadıkları için
bu ikisi olmazsa bizde kalacak
süpriz olarak city, reai, barca, psg ve bayern çıkmazsa bizde adam ama bunlar zaten almaz osimheni
tek rakibimiz chelsea ve arsenal
chelsea x forvet aldı almaz demeyin daha chelsea yeri geliyor aynı poza 3 topçu alıyor aynı anda değişik bir kulup
Benim korkum apoya yedek alırlar defans olarak.Pavlovic, Danso derken eve geldim Cuesta ayarında bir transfer olur.