Transfer Nöbeti #3 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İyi GSli, Portekizli Aykut yerine Türk Aykut’a yönlendiriyor.

Oda bize neler söylemişti yaaa.Yenir yutulur seyler değildi.Kadikoy suyundanmidir nedir gelen herkes türlü türlü atraksiyonlar gösteriyorlar bize.Aykutta dediğin gibi farklı bir versiyondu.Duzgunu gelemiyor maalesef.

kesin osimhen bize ok verdi
75 milyonu bulamıyoruz napoliye verecek

be rezillik olurdu 😂
Israrla diyorum 2 gun ya da 1 hafta. Transfer sezonu tam baslamadan ya da setengiller pompalayacak "osimhene fener teklif verdi" diye..."demistik 2 ay once" falan diyecekler

O kadar eminim yani

Osi işinde yoklar o zaman

yauv adam chelsea ve arsenali bekliyor hala daha bunu anlayamadınızmı

buchiyi hiçmi takip etmiyorsunuz

paso arsenal ve chelseaye sallıyor osiyi almadıkları için

bu ikisi olmazsa bizde kalacak

süpriz olarak city, reai, barca, psg ve bayern çıkmazsa bizde adam ama bunlar zaten almaz osimheni

tek rakibimiz chelsea ve arsenal

chelsea x forvet aldı almaz demeyin daha chelsea yeri geliyor aynı poza 3 topçu alıyor aynı anda değişik bir kulup

ha birde ncastle tehlikeside var isak giderse osimhen çekebilirler
orayada hayır demez bence onu es geçmeyelim

yauv adam chelsea ve arsenali bekliyor hala daha bunu anlayamadınızmı

buchiyi hiçmi takip etmiyorsunuz

paso arsenal ve chelseaye sallıyor osiyi almadıkları için

bu ikisi olmazsa bizde kalacak

süpriz olarak city, reai, barca, psg ve bayern çıkmazsa bizde adam ama bunlar zaten almaz osimheni

tek rakibimiz chelsea ve arsenal

chelsea x forvet aldı almaz demeyin daha chelsea yeri geliyor aynı poza 3 topçu alıyor aynı anda değişik bir kulup
Olay tamamen avrupaya kaldigi icin tabii ki tum teklifleri toplayacak simdi, gayet dogal bu. Daha transfer sezonu acilmadi- herkes hamle yapabilir.

Chelsea sanmiyorum, yani araci drogba falan deniliyorda , drogba bize karsida Oraya gitme falan demez(zaten biliyor artik burayi osimhen).

Ama arsenal mesela baska hikaye- cogu zaman epl maclarinda yazdim havertzler jesuslar olmasa arsenal sampiyon olurdu 2 sezon gecen 3 4 senede. Cok ufak ihtimal Liverpooldan da cekiniyorum.

Hatta 75 M nun altinda bitecek o transfer. 55-60 maks bike desem yeridir.

Gene ucak biletleri davul zurna fotolari salar muhabirler, babayi alip gelebilirler - yasamadigimiz surecler degil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt