Transfer Nöbeti #3 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Chelsea'nin kaleci politikası aşırı mantıksız Petrovic Maignan'ın gelişi ile 5. kaleci durumunda şaka gibi

Osi bizim yerimize newcastle i niye secsin.

Iki takimda CL biletli eyv ama kupa alamayacak yuzde 99.9.

Burdaki ortam neresi, newcastle neresi.

Mantikli gelmiyir bana newcastle opsiyonu
Gs senin zannettiğin kadar büyük kulüp değil insanların gözünde

Tanınır olmakla büyüklük farklı şeyler sevillanın 10 tane uefa kupası var herkes tanıyo da ama c-d segmentinde bir takım 1 tane uefa kupasını çok büyütüyoruz

Oligark parasi "akliyorlar" / " donduruyorlar" deseler inanirim. Abrahomovic isleri rusya ukrayna olayindan sonra enteresan bir hal almisti diye aklimda kaldi
Amerikalı birilerinin yer aldığı konsorsiyuma satmadılar mı? Hatta tepedeki adam beyzbolcu ne işi var fubolda demişlerdi.

Gs senin zannettiğin kadar büyük kulüp değil insanların gözünde

Tanınır olmakla büyüklük farklı şeyler sevillanın 1
Onu anliyorum.

Ama herif 1 yil burada yasadi(burdaki hayatida tecrube etti) o acidan yaklasiyorum.

Baska takimlar hadi seviye derim, daha fazlasi hedefliyor diye dusunmustur derim de newcastle oyle gelmiyor bana

Osi için 25m verirsen yarın öbür gün transfer görüşmelerinde bizi sıkıntıya sokar her gittiğin adam senden absürt paralar ister kesinlikle bu maliyetle alınmasına karşıyım

Araplar parayla herkesi satın alamayacağını anlamış oldu, Osimhen vasıtasıyla iyi bir ders aldılar.

Bir kez daha helal olsun Osimhen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt