Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 23.884
- 7.970
- 1.233
Chelsea'nin kaleci politikası aşırı mantıksız Petrovic Maignan'ın gelişi ile 5. kaleci durumunda şaka gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gs senin zannettiğin kadar büyük kulüp değil insanların gözündeOsi bizim yerimize newcastle i niye secsin.
Iki takimda CL biletli eyv ama kupa alamayacak yuzde 99.9.
Burdaki ortam neresi, newcastle neresi.
Mantikli gelmiyir bana newcastle opsiyonu
Victor Osimhen, Al-Hilal'i bir kez daha reddetti. (Di Marzio)
Bu araplarda baya yüzsüz çıktıVictor Osimhen, Al-Hilal'i bir kez daha reddetti. (Di Marzio)
Her gün aynı şeyi yazıyor gibi duruyorVictor Osimhen, Al-Hilal'i bir kez daha reddetti. (Di Marzio)
Amerikalı birilerinin yer aldığı konsorsiyuma satmadılar mı? Hatta tepedeki adam beyzbolcu ne işi var fubolda demişlerdi.Oligark parasi "akliyorlar" / " donduruyorlar" deseler inanirim. Abrahomovic isleri rusya ukrayna olayindan sonra enteresan bir hal almisti diye aklimda kaldi
18’e Maignan alan Chelsea Petrovic’e daha fazlasını istemesin bir zahmet
O halde tam kiralık opsiyonlu için ideal topçuTamamen hissiyat. Osimen kovalanırken kaleci bonservisi sonraya atmak isterler bu şekilde alınabilecek en iyi aday belki de Petrovic zira Chelsea'de 5 kaleci falan var sanırım. O yüzden bu şekilde alabilirsin.
Bakış açın yanlışOsi bizim yerimize newcastle i niye secsin.
Iki takimda CL biletli eyv ama kupa alamayacak yuzde 99.9.
Burdaki ortam neresi, newcastle neresi.
Mantikli gelmiyir bana newcastle opsiyonu
Onu anliyorum.Gs senin zannettiğin kadar büyük kulüp değil insanların gözünde
Tanınır olmakla büyüklük farklı şeyler sevillanın 1
Alınırken opsiyonu belli olur zaten kiralama bedeline göre 15-20 civarı olur.30 milyona da kaleci alınmaz.Petrovici kiraladın beğendin chelseaye gidip 15 olmaz mı desen olmaz derler zaten
Orayi kucumseme anlaminda degil, burda yasadi etti biliyor kafa rahatligi anlaminda diyorumBakış açın yanlış