Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.686
- 29.125
- 2.993
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne bilim hissiyat yav Liverpool gerçekten isterse ne yapar eder alır diye düşünüyorum.3 yıl daha kontratı var heis niye duramayasın ben onu anlamadım![]()
Arsenal - SeskoLiverpool Ekitike'yi alıyor
Psg imkansız
Chelsea ve Juve sıkıntı ama Gyökeres İsak gibi isimlerin de akıbeti önemli
Kanat degil ki yani mantikli da degil. Cocuk forvet.Kanada Real'den Endrick'i kiralayacağız gibi hissiyatım o yönde.. bu mesaj burda kalsın ilerde alıntılamak için
Araplardan istediğini bizden beklemiyor.. bizden beklediğini de chelsea veya juve den beklemiyor
Kimse mal değil yani ille de mal arıyorsan al hilal olur
Çok açıldılar rtaşNe bilim hissiyat yav Liverpool gerçekten isterse ne yapar eder alır diye düşünüyorum.
Bu tarz şeyler bi bakıma iyi para ile herkesi satın alabileceklerini sanıyor davarlarAraplari ret manyagi yapti kral
Katılmıyorum. Kepa'yı rekor bedelle almışlardı 70 milyon sterlin mi neydi. Şimdi oraya buraya kiralık yolluyolar. En son Bournemouth'a 3-5 milyona yollamışlardı daha 30'unda üstelik. Petkovic'e mi acırlarChelsea, Petrovic'i 16 milyona aldı. Aynı paraya veya tekliflere göre bir tık üstü en fazla 20'ye bırakır ama bence 4-5 kiralama 13-14 satın alma opsiyonu gibi bir şeye bitebilir.
Fener'e giderse kadroya çağırılmama ihtimali çok yükselir. Bayern lobisi vardır orada.Zaten Sane Dünya kulüpler kupasında oynayacak o yüzden acele sonuçlanaacak bir şey olmaz herhalde.
Aklı olan Petrović'i indirir. Milan çok isteseydi takasta alırdı.Maignan Milan transferi sonrası:
Milan’ın yerine düşündüğü adaylar: Svilar-Savic-Petrovic
Roma Svilar giderse yerine düşündüğü adaylar: Petrovic-Perri
Maignan taşı bir oynasında diğer taşların hareketleri az çok belli olur. Bizim ana hedef Svilar ya da Petrovic’ten birini düşürmek olmalı
Manu ve Chelsea daha oyuncu alacak,Chelsea Delap üstüne Ekitike denedi ama solda oynatmayı düşünüyorlar sanırım belki Leao'ya girer ChelseaArsenal - Sesko
Chelsea - Delap
Juve - Gyokeres
Liverpool - Ekitike
Man Utd - Cunha
İnter - Hojlund
Luiz enrique forvetsiz oynasa da Psg bana mantkli geliyor
bir de ondan onceki seneye bakPetrovic lig 1in en iyi pasör kalecisiymiş geçen seneki istatistiklere göre.