Transfer Nöbeti #3 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Araplardan istediğini bizden beklemiyor.. bizden beklediğini de chelsea veya juve den beklemiyor

Kimse mal değil yani ille de mal arıyorsan al hilal olur

Juve yahut çelsi 5m verse,biz 15 versek, araplar da 45 verse kimi seçecek?

En yüksek ihtimal biz oluruz bence,o sebeple neden 15e bizi seçecekken 25 verelim?

Ne bilim hissiyat yav Liverpool gerçekten isterse ne yapar eder alır diye düşünüyorum.
Çok açıldılar rtaş

Newcastle Isak için Wirtz'den bile fazla para istiyor

Olmaz bu iş

Nunez, Jota, Diaz falan kaça ayrılacak, ayrılacak mı

Anca o zaman olabilir

Fakat Sesko ve Ekitike daha çok yazıldı Liverpool'a. Osimhen bile yazıldı

Chelsea, Petrovic'i 16 milyona aldı. Aynı paraya veya tekliflere göre bir tık üstü en fazla 20'ye bırakır ama bence 4-5 kiralama 13-14 satın alma opsiyonu gibi bir şeye bitebilir.
Katılmıyorum. Kepa'yı rekor bedelle almışlardı 70 milyon sterlin mi neydi. Şimdi oraya buraya kiralık yolluyolar. En son Bournemouth'a 3-5 milyona yollamışlardı daha 30'unda üstelik. Petkovic'e mi acırlar

Buchi Laba: “Galatasaray, Nijeryalı orta saha oyuncusu Chrisantus Uche ile ilgilenmiyor. Transfer listesinde yok. Galatasaray'ın transfer hedeflerinde orta saha yok.”

Maignan Milan transferi sonrası:

Milan’ın yerine düşündüğü adaylar: Svilar-Savic-Petrovic
Roma Svilar giderse yerine düşündüğü adaylar: Petrovic-Perri

Maignan taşı bir oynasında diğer taşların hareketleri az çok belli olur. Bizim ana hedef Svilar ya da Petrovic’ten birini düşürmek olmalı
Aklı olan Petrović'i indirir. Milan çok isteseydi takasta alırdı.

Arsenal - Sesko
Chelsea - Delap
Juve - Gyokeres
Liverpool - Ekitike
Man Utd - Cunha
İnter - Hojlund

Luiz enrique forvetsiz oynasa da Psg bana mantkli geliyor
Manu ve Chelsea daha oyuncu alacak,Chelsea Delap üstüne Ekitike denedi ama solda oynatmayı düşünüyorlar sanırım belki Leao'ya girer Chelsea

al hilal piyangosu ile bize ekstra ekstra ...15 normal. adam da haklı klübün anahtarını versen hayır demez açık arttırma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt