- 3 Temmuz 2012
- 138.387
- 87.143
- 5.338
Ulan rodop kolpacisi insanda az utanma olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan rodop kolpacisi insanda az utanma olur
Sanki Hatipoğlu canlı yayında bundan bahsedecekti de frenledi kendini. Yarıştan falan bahsederken bu mevzuyu ima etmiş olabilir.Yabancı kaynaklar yazmadan inanmam
O Ba. Bu diğeri. Ben isterim Opoku'yu. İngiliz altyapılı bir çocuk. Ayağı iyi Apokerim gibi topla çıkıyor sürekli, hızı da var ama pozisyonunu kolay kaybediyor bir tek. Gelişebilir belki burada oyunu.Opoku'yu istiyormuşuz.
Osimhen ile kavga eden kimdi?
Berkan kerem Demirbay,kaan,Eyüp gitmeden sence akıllarının ucuna gelirmi bu.mevcut eksikler gelsin razıyız.Bu arada lemina'yıda pamuklara sarmak lazım birşey olmasın diye.Torreira farklımı?Inşallah Lemina'nin alternatifini almamak gibi aptallık yapmazlar
Yaşı ne ki onun genç miO Ba. Bu diğeri. Ben isterim Opoku'yu. İngiliz altyapılı bir çocuk. Ayağı iyi Apokerim gibi topla çıkıyor sürekli, hızı da var ama pozisyonunu kolay kaybediyor bir tek. Gelişebilir belki burada oyunu.
Yav35m Euro Yunus...
50m euro Osimhen...
Osimhen+15m Euroya anlaştık öyleyse.
Not: Gitmemeli diye düşünüyorum.

Sanki sen getirdin tamamen gardi'nin başarısı. Gardi 9 milyona osimhen getirdi sende 8 milyona cuesta 'yı aldın.
Görev adamı.Ne denirse onu konuşuyor.otur diyorlar oturuyor.Kalk diyorlar kalkıyor.Bu fazlası yok.Hatipoglu hakkında yorum alalim
Oktay Yokuşlu bostayken gelmesini çok istemiştim..Inşallah Lemina'nin alternatifini almamak gibi aptallık yapmazlar
Yunus'un sürekliliği olsa 35m eurodan aşağı etmez bu arada.3lü defans oynayacaksak leminayı çekeriz oraya. Maç içinde de ortayı destekler.
Sara-Torreira yanına 3. oyuncuyu ekleriz zaman zaman da lig içinde falan birilerini dinlendiririz.
Stopere abdülü yedekleyecek sağlam sol stoper almayacaksak yerlilerden birini indirip önümüze bakalım.(ahmetcan yada bizim evlat)
Yav![]()
98 doğumlu. 1.97 boya göre atletizmi ve hızı baya iyi. Osimhen'i kapasitelerince baya iyi marke ettiler. Genel olarak da fena değil performansı bir de iyi takımda görmek lazım.Yaşı ne ki onun genç mi