Transfer Nöbeti #3 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niye herzaman bu kulupde 1 tane hatipoğlu gibi biri var !!!!!

vallah bıktım usandım artık

adam etiyle tıtnağı ile kötü lan bildiğin aşağılık bir varlık!

gerçekten artık bıktım!

Yabancı piyasası olan oyuncular geleceği zaman zaten bizim yönetimden bile önce yabancı muhabirlerin haberi olur o yüzden gecelim onlardan biri yazmasa eğer

Opoku'yu istiyormuşuz.
Osimhen ile kavga eden kimdi?
O Ba. Bu diğeri. Ben isterim Opoku'yu. İngiliz altyapılı bir çocuk. Ayağı iyi Apokerim gibi topla çıkıyor sürekli, hızı da var ama pozisyonunu kolay kaybediyor bir tek. Gelişebilir belki burada oyunu.

Hatipoglu‘na el cektirilmezse cok rezillik yasariz

Bu adam kulübü degil kendini düsünüyor

Zaten Kavukcu gecen söylemisti bu isi sadece bir kisi, ya ben ya Ibram yapsin diye

Okan ve Kavukcu beraber bu herifi yemeliler

Sanki sen getirdin tamamen gardi'nin başarısı. Gardi 9 milyona osimhen getirdi sende 8 milyona cuesta 'yı aldın.

3lü defans oynayacaksak leminayı çekeriz oraya. Maç içinde de ortayı destekler.
Sara-Torreira yanına 3. oyuncuyu ekleriz zaman zaman da lig içinde falan birilerini dinlendiririz.
Stopere abdülü yedekleyecek sağlam sol stoper almayacaksak yerlilerden birini indirip önümüze bakalım.(ahmetcan yada bizim evlat)
35m Euro Yunus...

50m euro Osimhen...

Osimhen+15m Euroya anlaştık öyleyse.

Not: Gitmemeli diye düşünüyorum.
Yav :asd:

opoku çok iyi olurda biz alamayız everton yapıcak büyük ihtimalle o cuesta +para isterler bizden

3lü defans oynayacaksak leminayı çekeriz oraya. Maç içinde de ortayı destekler.
Sara-Torreira yanına 3. oyuncuyu ekleriz zaman zaman da lig içinde falan birilerini dinlendiririz.
Stopere abdülü yedekleyecek sağlam sol stoper almayacaksak yerlilerden birini indirip önümüze bakalım.(ahmetcan yada bizim evlat)

Yav :asd:
Yunus'un sürekliliği olsa 35m eurodan aşağı etmez bu arada.

En büyük handikapi maç içinde kaybolması.

Daha çok sorumluluk alması lazım ama bu mental birşey. Sonradan değişir mi bilemiyorum.

Yaşı ne ki onun genç mi
98 doğumlu. 1.97 boya göre atletizmi ve hızı baya iyi. Osimhen'i kapasitelerince baya iyi marke ettiler. Genel olarak da fena değil performansı bir de iyi takımda görmek lazım.

Biz bu adamı oynatıp 1 sene çok iyi katkı alsak EPL'den teklif gelir hemen muhtemelen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt