Transfer Nöbeti #3 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sky Sport muhabiri Luca Marchetti: "Osimhen'in Juventus hücum hattı için artık canlı bir seçenek olduğunu düşünmüyorum. Maliyetler ve maaş açısından, bugün Comolli'nin politikasıyla bu mümkün değil. Ve Kolo Muani’nin takımda kalması da bunu doğruluyor."

2pftpab.gif

Alaba'yi en son ne zaman izledin diye soru sorsam herhalde cogunuz 2023 yilinda falan diyecek. Abi gecelim modasi bitmis oyunculari herif zaten ayakta duramiyor.

Bize Abdul'e yedek degil, ondan iyisi lazim hedef sadece Super Lig degilse tabi.

direkt isimde zikredelimde Allah katında kabul görürse kayma olmasın

Aleksandro

Twitterda okudum, yalan değilse Suudi ligindeki topçular sosyal yaşam yok diye çok şikayetçiler imiş. Özellikle çocuklar ve eşler için durum daha vahim imiş.

direkt isimde zikredelimde Allah katında kabul görürse kayma olmasın

Aleksandro
Ben o oyuncuya sicak bakiyorum zaten yani yasi da uygun, ayrica sol stoper olmasi da avantaj hem boyu falan da iyi. Daha iyisi olursa o da olur yeter ki saglam stoper kumasi olsun ve top ayagina yakissin biraz.

Sky Sport muhabiri Luca Marchetti: "Osimhen'in Juventus hücum hattı için artık canlı bir seçenek olduğunu düşünmüyorum. Maliyetler ve maaş açısından, bugün Comolli'nin politikasıyla bu mümkün değil. Ve Kolo Muani’nin takımda kalması da bunu doğruluyor."
comolli severiz

Twitterda okudum, yalan değilse Suudi ligindeki topçular sosyal yaşam yok diye çok şikayetçiler imiş. Özellikle çocuklar ve eşler için durum daha vahim imiş.

Arap projesi patlamistir. Al hilal disaridan kimseyi alamayınca içeriden kanteye yönelmiş. 🤦 Oyunculara önerdikleri 30-40lar artik yetmiyor, 70-80lere çıkmaları lazim.

Alaba'yi en son ne zaman izledin diye soru sorsam herhalde cogunuz 2023 yilinda falan diyecek. Abi gecelim modasi bitmis oyunculari herif zaten ayakta duramiyor.

Bize Abdul'e yedek degil, ondan iyisi lazim hedef sadece Super Lig degilse tabi. Tabi Abdulkerim'i kenara atalim da demiyorum ama Alaba gibi adamlari alirsan bu benden iyi degil ben yine oynarim diye dusunmesi gayet normal, ki Alaba mi Abdul mi deseniz Abdul derim, suan cunku oyle.

O yuzden gelen oyuncu en az onun kadar hazir ve iyi olmali ki o da forma rekabetine girsin ve daha cok cabalasin.
Direkt beni alıntılasana niye ortaya atıyorsun düşünceni.

Mantıklı bir isim yaz bakalım. Gidip 25 Milyon Euro bonservis olmayacak ama. Dünyanın en büyük kulübünün stoperini de Adil Demirbağ yapmışsın bu yazında bakıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt