Transfer Nöbeti #3 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Direkt beni alıntılasana niye ortaya atıyorsun düşünceni.

Mantıklı bir isim yaz bakalım. Gidip 25 Milyon Euro bonservis olmayacak ama. Dünyanın en büyük kulübünün stoperini de Adil Demirbağ yapmışsın bu yazında bakıyorum.
Sana bu dusuncemi kac defa anlatacam birak su sakat oyuncu sevdani diye? Zaten onceki nobetlerde direkt soyledim iste daha ne diyeyim?

Illa 25 milyon euroluk stoper almaya da luzum yok ayagi duzgun ve yasi basi gecmemis 14-18 arasi bir stoper etrafta dolu. Gidip 3. sinif adamlara 7-8 mlyon euro verenler bir zahmet rustunu birazcik ispatlamis bir stoper icin 15 milyonu da gozden cikarir. Beles diye sakat adami almaktan iyidir zaten suan Alaba gelse ne Sanchez ne de Abdulkerim'den iyi degil.

Ben ne anladim bu transferden o zaman?

ben sezonu bitiren ilk 12-13 adamı tutmayı çok önemsiyorum

sane ilkay gibi adamlar gelirse mesela sara bence çok daha iyi olacak
Norwichliler ilk senesinde inişli çıkışlı performans gösterdi sonradan rolünü oturtup istikrarlı şekilde iyi oynadı falan diyorlardi. Sabretmek lazım aslında haklısın çevresi geliştikçe saranin performans da yükselebilir. Kalite net var da bu sakatlık sonrası ben azim göremedim çok o üzdü bir de net fiziken geriye gidiş var o da hoş değil

Sol stopere Marcao tipi bir yatırım yapmamız lazım. Bütçeyi belli seviyelere çekmişken artık scout ekibinin raporlarına da bakalım derim. Sürekli hazır oyuncu veya menajer önerileriyle olmaz bu iş.

Sana bu dusuncemi kac defa anlatacam birak su sakat oyuncu sevdani diye? Zaten onceki nobetlerde direkt soyledim iste daha ne diyeyim?

Illa 25 milyon euroluk stoper almaya da lazum yok ayagi duzgun ve yasi basi gecmemis 14-18 arasi bir stoper etrafta dolu. Beles diye sakat adami almaktan iyidir zaten suan Alaba gelse ne Sanchez ne de Abdulkerim'den iyi degil.

Ben ne anladim bu transferden o zaman?
Icardi de sakat o zaman gönderelim hemen. :asd:

Forumda bir sürü genç oyuncu ismi geçirenlerdenim o yüzden "yaşlı/sakat topçu sevdası" önermeni saçma buldum. Yazdıklarımı eksik görmüşsün demek ki. Kadro mühendisliği mantığında diziyorum topçuları sürekli. (Baturina-Schjelderup-Aspirilla vs.)

Oyuncu sakatlanabilir. Sakatlanmasa Alaba gibi elit bir kalitenin ne işi olur sende. Sen Abdülkerim-Yunus ve Barış'ın süresini 2000 dakika altına DÜ-ŞÜ-RE-MEZ-SİN. Önce bunu kabul etmek zorundayız. Hem takımın kaptanlarından Apo'ya 2000 dakika süre verip hem de o rotasyondaki kaliteyi arttıracak bir hamle öner? 18 yaşında oyuncuya güvenip sahaya mı atacaksın Şampiyonlar Liginde? Bana mantıklı gelmiyor. Zaten yapamayız da. Birden çok mevki oynayamayan oyuncularla bunu yapman imkansız gibi bir şey. Nelsson bile mızmızlandı. Alaba olmaz Zalaba olur. Ama gelen oyuncunun Apo varken süresini yüksek tutacaksan 2 mevki falan oynaması lazım ki mümkün olabilsin.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt