Transfer Nöbeti #3 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takım olarak yanlış takım emin ol başka bir takımda iş yapar bu sene paris ve ya araenal en kötü liverpool gibi gibi işte ama orda olmadı katılıyorum. Ancak bu balon için çok erken bence transfer yaparsa konuşuruz bunu 😂
Genç olsa tamam da renkdaş 30 yaşına geldi. Oyunu çok tek yönlü, topu ayağına alıp oraya buraya çek ve hokkabazlık, bal yapmayan arı gibi. Yüksek maliyete değmez, onun için diyorum

Keşke mertens biraz daha genç olsa ve kalsaydı. Takım içindeki enerji, birliktelik kaynaklarından en önemlisi olduğunu düşünüyorum . Umarım yokluğunu aramayız.

Sane nokta atisi olacak

Daha sonra forvet arkasi,sag bek ve iyi bir stoper bulmaliyiz

Olursa osimhen tabi ki ama maliyet olarak zor bir transfer oldugu icin onu simdilik planlama’ya dahil etmiyorum

Issız acun öldü mü?
Cimbom Sane aldı mı?

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

valla ben istiyorum forumda yazmaya çekiniyorum linç yerim diye : D osai bizim gibi oyuncu kenetlenmesinin yüksek olduğu bir takımda canını dişine takar o karakteri var çünkü
ewt üstad ben de bazen korkuyorum fikir beyan etmeye

talisca > sane yazsam fena linc yiyecegim icin yazmiyorum sabahtan beri

Dursun Özbek via facetime mi

Biz alışık olduğumuz için belki farlında değiliz ama bizim stada gelen rakip topçular hayran kalıyor ve çok etkili oluyor bence. Şöyle 60-65 bine çıkarabilsek çok daha güzel olur stadyum atmosferi
Daha öncede konuştuk..koktuk aralarındaki mesafeyi daraltsak.. sahaya en yakın koktuklara kale arkalarında oturan yok.. tel örgüyü kaldır sahayı 2 metre aşağı çek al sana 65 bin kapasite

Petkovic
Boey - Sanchez - Pavlovic - Eren
Torreira - Lemina
Sane - Bernardo - Yunus/Barış
Osimhen​
75ed034b3bda4c6ce5ef3692f0efbbcd_w200.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt