Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 22.881
- 20.844
- 1.848
Uçak inene kadar uyumak yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Genç olsa tamam da renkdaş 30 yaşına geldi. Oyunu çok tek yönlü, topu ayağına alıp oraya buraya çek ve hokkabazlık, bal yapmayan arı gibi. Yüksek maliyete değmez, onun için diyorumTakım olarak yanlış takım emin ol başka bir takımda iş yapar bu sene paris ve ya araenal en kötü liverpool gibi gibi işte ama orda olmadı katılıyorum. Ancak bu balon için çok erken bence transfer yaparsa konuşuruz bunu![]()
ewt üstad ben de bazen korkuyorum fikir beyan etmeyevalla ben istiyorum forumda yazmaya çekiniyorum linç yerim diye : D osai bizim gibi oyuncu kenetlenmesinin yüksek olduğu bir takımda canını dişine takar o karakteri var çünkü
Kolpa.mi acaba
Serdal Adalı: "Osayi-Samuel'in Fenerbahçe'den istediği 2.5 M€ maaşı biz veremeyiz. Bizim bir bütçemiz var, onu kabul ederse transfer edeceğiz."
Daha öncede konuştuk..koktuk aralarındaki mesafeyi daraltsak.. sahaya en yakın koktuklara kale arkalarında oturan yok.. tel örgüyü kaldır sahayı 2 metre aşağı çek al sana 65 bin kapasiteBiz alışık olduğumuz için belki farlında değiliz ama bizim stada gelen rakip topçular hayran kalıyor ve çok etkili oluyor bence. Şöyle 60-65 bine çıkarabilsek çok daha güzel olur stadyum atmosferi
Petkovic
Boey - Sanchez - Pavlovic - Eren
Torreira - Lemina
Sane - Bernardo - Yunus/Barış
Osimhen
Sane bernardo osi falan getirdik ve şl de 8/0 - 8/1 falan yaptık
Nolacak
Dursun Özbek via facetime mi
Bastakiler gidecek olacağı oSane bernardo osi falan getirdik ve şl de 8/0 - 8/1 falan yaptık
Nolacak