- 31 Aralık 2015
- 13.859
- 8.974
- 1.588
Kulusevski İsveçli zaniolo diyen olmadı mı ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Reis cikaramadim seni
Bilgi için teşekkürler.nöbeti geriden gelerek takip edenler 283 -287 arasını direk geçin levent kolpügünün götü konuşulmuş
İyi mi bilmiyorum ama İlkau+Gencoya okum 10 no’da
Petroviç harbiden o kadar iyi mi livakoviç gibi olmasın sonra??850 bin civari para aliyormus suan.
İyi mi bilmiyorum ama İlkau+Gencoya okum 10 no’da. Videolarda beğenmediğimi belirtmek isterim ama
Melikşah aydoğanReis cikaramadim seni
Grillish düz ayyaş ama yav . burası için fazla ingiliz pub kafası bir adam profilinde duruyor.Jakobsuda kuluplerden topluyorduk sözde rts. Gerci o pit stopcu cikti
Hocam o kadar değilKulusevski İsveçli zaniolo diyen olmadı mı ?
İlaç karşıtına bizde karşıyızİlaç tedavisini red ediyormuş bu inancı yüzünden uzak durmak lazım.
Melikşah aydoğan
2.2 ye falan koşar adımlarla kemerburgaza doğru yola çıkar.850 bin civari para aliyormus suan.
TFF işini halletmek gerek - her türlü pislikle uğraşmak yoruyor bunca yatırım içinde.Cocuklugundan beri fener hep bol para basan taraf olmustur..Unal Aysal doneminde de bizden az harcamadilar son donemde de keza ayni..Bir tek ali kocun ilk sezonu kadrolari cok kotuydu diye hatirliyorum...
Uzun suredir ilk kez bizim bu kadar ezici bir sekilde sezona girecegimizi dusunuyorum..Bu itleri 10 yil daha geriye atma firsati dogdu su an
İyi mi bilmiyorum ama İlkau+Gencoya okum 10 no’da. Videolarda beğenmediğimi belirtmek isterim ama
Can Karabacak deseydin keşkeMelikşah aydoğan
Aşı karşıtı he? Hemen alalım.İlaç tedavisini red ediyormuş bu inancı yüzünden uzak durmak lazım.