Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.757
- 26.556
- 1.988
İyi mi bu futbolcu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi mi bu futbolcu
GS mizin Başkanı olduğu vakit yapacakları..
Pardon ya Ispanya degil, Al Nassr istermisbilmiyorum da sakatmış zaten aşilden ne zaman döner belli değil
Pardon ya Ispanya degil, Al Nassr istermis
22 yaşındaymış. Bilen var mı nasıl adam? Yunan liginde 17 milyon avro piyasa değeri yaptıysa çok da kötü olmasa gerek.
benficanın cöpünün bize mi kitleyeceksin+2 için yazdığım isimlerin çoğu çıktı maşallah.
Bi' Schjelderup kaldı.
tm değeri birşey ifade etmiyor reis bence. burdan biliyoruz o değerleri neye göre verdiklerini22 yaşındaymış. Bilen var mı nasıl adam? Yunan liginde 17 milyon avro piyasa değeri yaptıysa çok da kötü olmasa gerek.
oynar. Sane 10 no çıkışlı şalkedenSane, Baris ve Yunus birlikte oynayabilir mi?
Fransiz kaynaklar herifi ovup duruyor. Ben oyle Strasbourg'daki maclarini pek takip etmedim dogru durust ama gecen gun milli takimdaki macini izledim ve orada begendim. Yani simdi elit bir kaleci degil yanlis anlamayin hani bir Courtous veya Donnarumma geliyor diye dusunmeyin ama o seviyenin bir tik altinda bir potansiyeli var gibi sanki. Yasi da uygun ve bugunku sartlarda boyle isimleri 15-20'den ucuza alamiyorsun zaten.
Voledeki berk göl çok övmüş. İzlemiş fransa ligindeFransiz kaynaklar herifi ovup duruyor. Ben oyle Strasbourg'daki maclarini pek takip etmedim dogru durust ama gecen gun milli takimdaki macini izledim ve orada begendim. Yani simdi elit bir kaleci degil yanlis anlamayin hani bir Courtous veya Donnarumma geliyor diye dusunmeyin ama o seviyenin bir tik altinda bir potansiyeli var gibi sanki. Yasi da uygun ve bugunku sartlarda boyle isimleri 15-20'den ucuza alamiyorsun zaten.