Transfer Nöbeti #3 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20250611_214007.webp

Fransiz kaynaklar herifi ovup duruyor. Ben oyle Strasbourg'daki maclarini pek takip etmedim dogru durust ama gecen gun milli takimdaki macini izledim ve orada begendim. Yani simdi elit bir kaleci degil yanlis anlamayin hani bir Courtous veya Donnarumma geliyor diye dusunmeyin ama o seviyenin bir tik altinda bir potansiyeli var gibi sanki. Yasi da uygun ve bugunku sartlarda boyle isimleri 15-20'den ucuza alamiyorsun zaten.

Geldiği dönemki Muslera havası var sanki. O da işte en üstün bir tık altı potansiyeli olan ve o potansiyeli bir yere kadar doldurmuş, hem takımında hem milli takımında biraz kafayı göstermiş bir isimdi.

Fransiz kaynaklar herifi ovup duruyor. Ben oyle Strasbourg'daki maclarini pek takip etmedim dogru durust ama gecen gun milli takimdaki macini izledim ve orada begendim. Yani simdi elit bir kaleci degil yanlis anlamayin hani bir Courtous veya Donnarumma geliyor diye dusunmeyin ama o seviyenin bir tik altinda bir potansiyeli var gibi sanki. Yasi da uygun ve bugunku sartlarda boyle isimleri 15-20'den ucuza alamiyorsun zaten.
Voledeki berk göl çok övmüş. İzlemiş fransa liginde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt