Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
Comoda nico var biz onu alalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adeta bir Maestro!
Sanede değil manuya kanca atalım garnacho be hojlunda çökelim garnacho kiralık opsiyon hojlund bonservis alalım garnachp forvet arkası yanlara barış yunus kanatları ile devamOsimhen olmuyorsa Sane mutlaka olmalı.
Bir de Hojlund da olur. Orada Gyokeres, Sorloth filan da yapamadı.
Veya Muani. Jonathan David'i net hatırlamıyorum.
yaptığımız en büyük hata alt yapıyı dikkate almamak scout transferi yaparken ve hemen üst düzey olmasını istemek.Morutan'dan sonra tövbe ettim izlemeye
ronaldonun hayatında göremeyeceği yeniden cl müziği…
Renktaş bizde yabancı sınırı var. Böyle bir imkan belki kanatta olabilir BAY+Yunus olduğu için. Denedin işte 2-3 senedir Yusuf Demirci ile. Güzelde imkanı vardı çocuğun. Mertens’ten bu sene alması gerekiyordu formayı, güzel bir fikirdi, olmadı. Senin ülkene en yeteneklisini bırakmıyor adamlar. Ross gibi adamlara süre veremedik. Biz o tarz adamları yerlilerde yapmalıyız. Ne kadar genç yerli varsa toplayacaksın. Baturina doğru mudur bilmiyorum da genç alacaksan belli üst seviye maç dakikası olan adam lazım, onu da karşılıyor bu çocukdevre arası aldı Juve Adzic'i u20'de oynattı seneye de 11'de oynatacak kiralamıyor
Here we go
Son dakika
Araya girmişiz