Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.486
- 30.350
- 1.988
Modric tottenhama giderken de böyle demisler miydi acaba o da 23un başında gittiBatur=hırvat emre çolak intibası bırakıyor 22 yaşına kadar niye cekmemisler zagrebten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Modric tottenhama giderken de böyle demisler miydi acaba o da 23un başında gittiBatur=hırvat emre çolak intibası bırakıyor 22 yaşına kadar niye cekmemisler zagrebten
Messi haberinin kaynagi nedir?
Ben bizle adı geçmeden önce Sara nin varlığından bir haberdim. Ama bu çocuğu 4-5 yıldır biliyorum.Sara'yı da böyle aldı. 20 milyonu sokaktan geçen adama ver baturina alır sana.
O zamnlar scout sistemi bu kadar gelişmemişti şimdi kafasını kaldiranı alıyorlarModric tottenhama giderken de böyle demisler miydi acaba o da 23un başında gitti
Tottenham milattan önce şampiyon oldu. Şampiyonluk iddiası olmayan takımlar genç oyunculara istediği kadar gelişim süresi verebilir. Bu tarz takımlar için genç scout transferleri en doğru yol. Mesela real madrid arda gibi bir yeteneğe bile oynama süresi veremediModric tottenhama giderken de böyle demisler miydi acaba o da 23un başında gitti
Evet@Sami Karakoç buralarda mısın
şu senin siteden bi baturina-sara ve 2024 mertes kıyaslaması yapsana be