Transfer Nöbeti #3 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dun aciklandi kadro

İlkay da var.

İkisinden birini bırakırlar ama ikisi birden kolay değil gibi dediğin şekilde.

Bernardo’yu kanat olarak oynatmazlar bence o rotasyonda daha ama İlkay’ı salarlarsa kesin tutarlar kadroda.

Tam tersi olursa da İlkay kalır.

Barcola = minimum 12 UCL maçı. Bu bile ikna için iyi bir referans. Çeyrek yapsak 14 maç.
Ayrılmak isterse kolaylık sözü de veririz.
Barcola ve ayrılmak için kolaylık sözü mü?
Herif şu dakika çekip gidiyorum dese 10 tane top kulüple anlaşır 1 sene oynayıp buralara gitmek için izin mi vereceği. Nasıl olacak o.
Beyni falan yok ama patlama gücü yüksek velet.

Monaco da vazgecmisti petrovicten illa 25m istiyorlar diye

O kadar emin degilim. Bernardo zaten daha cok kanat olarak forma giyiyor.

Suan ki kanat rotasyonunda :

Bernardo (daha cok sag taraf icin)
Cherki
Foden
Savinho
Doku (daha cok sol taraf icin)
Grealish (daha cok sol taraf icin)

Grealish gider, kalir 5 oyuncu. Eger Bernardo'yu daha cok merkezde kullanmak isterse Guardiola, bence takimda tutacaktir. Yok kanat olarak goruyorsa o zaman gonderebilirler.
Barnardo Silvanin bir suru senaryoda gerceklesme ihtimali olan tek senaryi var bence.

Pep tutturacak Sarayi ben yukseltirim ise cok yarar, alalim . ( Yani farazi konusuyorum) O zaman masada farkli bir sey konusulur. Ki bunda ben bonservis harici silva maasinin %40-50 si olarak gibi abzurt formulle bize olur diyebilecegini sayiyorum. Yoksa silva hem bonservis o parada, hem maas o parada.

Imkansiz. Yani kesin basimiza bir is gelecek derim ya da florya parasi yandi derim bir sey derim.

Baska senaryo yok kafamda gerceklesebilecek- oda 10000 de 1 falan

O değil de hayatımızda ilk defa Haziran'da 2-3 net adam alsak kimi beklicez beyler aylarca büyük yoksunluk çekeriz. GS de transfer bitmez, okazyon, bariyer, fırsat, daha iyisi bunlarsız napariz hiç düşündünüz mü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt