Transfer Nöbeti #3 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cok kapilmamak lazim dunden sonraki sacmasapan seviyede isim yazilip cizilecek.

Aston Martinez icin 30 istiyor diye tivitler yok muydu mayis ayinda? Adamda 5 temiz ister mesela.

Petkovic kesinkikle kiralik opsiyoi satin almayla en mantikli secenek duruyor forum dahilinde gorduklerime gore

Bayern nico veya barcolayı alacak sane yerine sanırsam

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Herif beyinsiz falan ama çok müthiş bir güç. Ş.ligi finaline sıçarken 2 dakika sonra maçı bitirdi eleman.
34 maç 14g 10a(lig)
17 maç 3g 4a(ş.ligi)
çok iyi istatistikler ama çok pahalı olur. Cherkinin 35e gittiği yerde bu adam da anca bu kadar olur max. Heriflere gelişi 40.
Bayern falan müthiş işler bunu.

Daha transfer dönemi resmi anlamda açılmamışken Sane indirmek.

Bambaşka bir seviye.

Yabancı basında osimhen boey dışında herhangi bir isim geçmiyor bizle alakalı. Yerli duyumları ciddiye almıyorum
Zaten bizim icin merkez Italya (dis basindaki haberler icin). Ne zaman oradan bir haber cikarsa o zaman anlariz kimi aliyoruz diye. Bizim muhabirleri salla gitsin gunde 100 tane isim ortaya atarlar, artik hangisi tutarsa mantigi.

Bu katıksız evladını istiyorum.

ben bu hariboyu seyden beri hatirliyorum

2011 miydi falan
arsenal reading 7-5 biten mac

almunia, fabianski falan sakatti bu 4. kaleciydi

bok gibiydi. yani eray iscan seviyesi ama yillar gecti birden boyle bir canavar cikti - inanilmaz gercekten, kimseyi bundan olmaz demiyeceksin :d

Önümüzdeki 15 günde 3-5 boş herifin bir yerlere kilitlendiğini görsek yeterli olur.
Örneğin zaniolo hıyarını araplara çakabilsek şöyle.
Yada nelson şabanını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt