Transfer Nöbeti #3 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O kadar emin degilim. Bernardo zaten daha cok kanat olarak forma giyiyor.

Suan ki kanat rotasyonunda :

Bernardo (daha cok sag taraf icin)
Cherki
Foden
Savinho
Doku (daha cok sol taraf icin)
Grealish (daha cok sol taraf icin)

Grealish gider, kalir 5 oyuncu. Eger Bernardo'yu daha cok merkezde kullanmak isterse Guardiola, bence takimda tutacaktir. Yok kanat olarak goruyorsa o zaman gonderebilirler.
Foden hayırlı olsun deriz

Ne kiziyorsunuz adam dogru diyor.

Laf ediyoruz ama hala ANK BCT Manan nevzat ve turevleri ne post etse etkisi oluyor taraftarda

Martinez duyuyor , gidio buna soruyor.bilmemkime yukselmisse geveliyor taraftar.

Hakli bi post atmis. Istedigini destekledigi surece yalandan bile gaza geliniyor

İşini ciddiyetle yapan bir Galatasaraydı hayalimiz herzaman bunun savaşını verdik bunun için çabaladık burada bile laf yedik yok ne negatif basıyorsun filan diye tepki gördük

eleştirilerimizin meyvesi bu günler!

geçen sene cıvık cıvık ortalıkda dolaşıyorfu yöneticiler ve okan buruk o cıvıklığın bedelini hem süper kupada hem avrupada çektik!

Galatasaray işte böyle ciddiyetle yönetilmeli! Bizim senelerdir istediğimiz buydu!

Allahıma çok şükür

Osimhen
Barış-Millot-Sane
Lemina-torreira
Eren-apo-sanchez-boey

Böyle sanki daha işlevsel bir takım oluruz​

ilkayı düşünüyorum da sınır da varken haksız rekabet yav alsak da bari hacıosman denen herif kuralı değiştirse keşke.Basketle alakam yok da shaq yüzünden pota altındaki süre mi ne değişmişti onun gibi bir şey olur

Bence strateji şu şekilde.

Senaryo 1: (Osimhen kalırsa)

L.Sane (B.Münih)- 3.000.000 Euro (senelik imza parası)
V.Osimhen (Napoli FC) - 75.000.000 Euro (1.5 yıla yayılmış üç taksit)
İlkay (M.City) -2.500.000 Euro (imza / bons)
D.Petrovic (Chelsea) - 5.000.000 Euro (+15.000.000 Euro şarta bağlı zorunlu ops.)
S.Boey (B.Münih) - Maç Geliri İptali (Kiralama Bedeli)
+
Barış (Ayrılırsa) - 30.000.000 Euro
K.Coman (B.Münih) - 4.500.000 Euro (+14.000.000 Euro zorunlu ops.)
Ozan Kabak (Hoffenheim) - 5.000.000 Euro

Senaryo 2: (Osimhen gelmezse)

L.Sane (B.Münih)- 3.000.000 Euro (senelik imza parası)
Bernando (M.City) - 20.000.000 Euro
Pavlovic (AC Milan) -22.000.000 Euro / Lucumi (Bologna)- 18.000.000 Euro
E.Martinez (A.Villa)- 19.000.000 Euro
S.Boey (B.Münih) - Maç Geliri İptali (Kiralama Bedeli)
+
Barış (Ayrılırsa) - 30.000.000 Euro
Morata (Ayrılırsa)

K.Coman (B.Münih) - 4.500.000 Euro (+14.000.000 Euro zorunlu ops.)
Ozan Kabak (Hoffenheim) - 5.000.000 Euro
Santrafor- 10.000.000-15.000.000 Euro / Kiralık + Zorunlu Ops.

Her halükarda

Sacha Boey transferi mantıklı ve önden bitirilebilir. Alt yapı kontenjanı nedeniyle Ozan Kabak'ta bence önden bitirilebilir. Geri kalanı Osimhen belirler.

Osimhen + Morata ikisi birden giderse bir santrafor daha eklenir.

muhabirlerden futbolu bilen biri yok o yüzden paso transfer soruyorlar da okan hocaya birinin sane-icardi var osimhen de gelirse bu takım hangi düzende oynayacak diye sorması lazım

Kolum kırıldı, çok şey yazmak istiyorum ama tek el ile çok zor.
1 tane sansasyonel adam alacaktık 3 yıl üzerine ama takıma satılabilir potansiyelleri almak lazım hep şöhret alırsak sonumuzu kendimiz getiririz.
aga gecmis olsun

katilmamak elde degil de

suan satilabilecek bi kac topcu var bence degerlendirmek lazim
ama hic degerlendirmiyoruz - boey ve akturkoglu (ki dusuk maliyet idi) den baska kimi sattik biz.

suudlere mi guveniyoruz su transferleri alirken bilmiyorum ama saneyi, icardiyi falan suudlere satabilirmiyiz zamani gelince diye dusunuyorum surekli

Kolum kırıldı, çok şey yazmak istiyorum ama tek el ile çok zor.
1 tane sansasyonel adam alacaktık 3 yıl üzerine ama takıma satılabilir potansiyelleri almak lazım hep şöhret alırsak sonumuzu kendimiz getiririz.
Geçmiş olsun reis acil şifalar diliyorum. Fizik tedaviyi sakın ihmal etme. Benim dirsekten kırılmıştı lisede. Fizik tedaviye gitmedim kolum tam kapanmıyor şimdi. Fitnessda calisirken falan hareketlerde zorlanıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt