Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.687
- 106.420
- 4.738
Yerel basında alexandro haberi var ulan yabancı kaynaklar girse keşke be fbye karşı hayvanı iyiydi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Schalkeden werdere gitti yanlış hatırlamıyorsamWerder ya da schalkeydi tam hatırlayamadım
Ahmet kutucuyu aldığımız fiyata iade etsek mesela.Kullanmadan iadeEyüpspor Selçuk Şahin'i göreve getirdiği için bizden topçu alamaz muhtemelen. Trabzon da Fenerle bir sırnaşma döneminde. Onlarla da olaylar kızışacaktır bu sezon.
Kolum kırıldı, çok şey yazmak istiyorum ama tek el ile çok zor.
1 tane sansasyonel adam alacaktık 3 yıl üzerine ama takıma satılabilir potansiyelleri almak lazım hep şöhret alırsak sonumuzu kendimiz getiririz.
O kalplerin yerini değiştirmen lazım yanlış dizmişsin.Alexandroooo
Werder ya da schalkeydi tam hatırlayamadım
bu tarz gurbetçi futbolculardan yarardan çok zarar gördükNeden öyle düşünüyorsun Feramuz?
Romulo 23Tekrarlıyorum.
Elimizde gönderecek bir sürü topçu varken ve bu topcularin yerelde alıcısı da cokken neden hiç takas ya da para+oyuncu isimleri dolasmiyor. Bu konuda hata yapıyoruz.
Yusuf
Cuesta
Jelert(kiralık)
Halil
Kutucu
Ross
Bunlari iç pazarda takasta ya da kirada kullanabiliriz
Haklı tarafın varda şöyle bak: silvaların 15-20M boservis imza 13 milyon maaş istedikleri ortamda;bu tarz gurbetçi futbolculardan yarardan çok zarar gördük
ilk aşkım çocukluk aşkım falan diyip bir halt oynamadan gittiler
bide öküz gibi maaş alacak gerek yok
Geçmiş olsun renktaşKolum kırıldı, çok şey yazmak istiyorum ama tek el ile çok zor.
1 tane sansasyonel adam alacaktık 3 yıl üzerine ama takıma satılabilir potansiyelleri almak lazım hep şöhret alırsak sonumuzu kendimiz getiririz.
Twitterde suan hareketlenme mevcut Ilkay konusunda.
Herif beyinsiz falan ama çok müthiş bir güç. Ş.ligi finaline sıçarken 2 dakika sonra maçı bitirdi eleman.
34 maç 14g 10a(lig)
17 maç 3g 4a(ş.ligi)
çok iyi istatistikler ama çok pahalı olur. Cherkinin 35e gittiği yerde bu adam da anca bu kadar olur max. Heriflere gelişi 40.
Bayern falan müthiş işler bunu.