Transfer Nöbeti #3 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barış'ın ayrıldığı senaryoda parasını basıp

Enzo Millot (Stuttgart)

alınmalı 10 numaraya.

Kanat olarak da denilen doğruysa Koman eklenmeli.

Barış'ın yeri ancak 2 kişi ile bu şekilde dolar.

---Sane---------Millot---------Koman/Yunus---

böyle bir dörtlü lazım öne o zaman. Hem güç hem hareketlilik kaybediyoruz.

Bernardo biraz yaşlı kalır bu durumda (ki zaten zor transfer).

Bu arada aklima geldi, icardi nin son kontrat sezonu olacak

Mutlu mesut artik ben ulkeme cocuklarima donuyorum mu der yoksa yeni kontrat mi ister kestiremiyorum

Tekrarlıyorum.
Elimizde gönderecek bir sürü topçu varken ve bu topcularin yerelde alıcısı da cokken neden hiç takas ya da para+oyuncu isimleri dolasmiyor. Bu konuda hata yapıyoruz.

Yusuf
Cuesta
Jelert(kiralık)
Halil
Kutucu
Ross

Bunlari iç pazarda takasta ya da kirada kullanabiliriz

Eyüpspor Selçuk Şahin'i göreve getirdiği için bizden topçu alamaz muhtemelen. Trabzon da Fenerle bir sırnaşma döneminde. Onlarla da olaylar kızışacaktır bu sezon.

⏳ 😉

20935BCE-4F92-4B79-BF93-AE7C6B37C4EF.webp

Bu arada aklima geldi, icardi nin son kontrat sezonu olacak

Mutlu mesut artik ben ulkeme cocuklarima donuyorum mu der yoksa yeni kontrat mi ister kestiremiyorum
Bence bu sene sezonu nasıl geçirdiği ile ilintili olacak:Kral gibi sezonu bitirirse herşey yolunda giderse yönetim bırakmaz.Sezon sonu belli olur.Allah göstermesin sakatlanırsa durum farklı olur.

Javi martinez vardı. Bilbao günlerinde ve heynckes’in Bayern’deki son yılında izlediğim performansı benim için mevkisinde top 3 arasına girer.

Sonra adamı stopere devşirip patates ettiler kariyerini
Bu Bayerndeki oyuncu devşirme merakı ezelden beri var
Lahm, alaba, martinez hatta bir tane daha stoper vardı liberodan devşirme adını unuttum

Boş yapma lan buçi

3 gün önce sorulan sorulara "sane saçmalığı" diyodun

Devre arası disasi danso skriniar bi tane daha mal vardı bu 4 oyuncudan biri kesin olarak gsda dedin hiçbiri gelmedi

Ağzını yüzünü şimdi

İlkay gelirse, Sane-Morata-Osimhen hatta Bernardo bile gelse hepsinin saygı duyacağı ve kabul edebileceği bir lider topçudur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt