Transfer Nöbeti #3 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yerel basında alexandro haberi var ulan yabancı kaynaklar girse keşke be fbye karşı hayvanı iyiydi

Werder ya da schalkeydi tam hatırlayamadım
1749723731765.webp

Uğurcan alsak aslında hem yerli hem ülke içinde yetişme elimizi güçlendirir.

Bunun dışında 2 genç oyuncu işi önemli. Aslında birisi Morata giderse forvet için olabilir diğeri içinde 6-8 yedeklemek için bulunabilir çok üst bir isim gelmeyecekse

Petrovic
Osimhen

bunlar olsun, satislara odaklanalim

Tekrarlıyorum.
Elimizde gönderecek bir sürü topçu varken ve bu topcularin yerelde alıcısı da cokken neden hiç takas ya da para+oyuncu isimleri dolasmiyor. Bu konuda hata yapıyoruz.

Yusuf
Cuesta
Jelert(kiralık)
Halil
Kutucu
Ross

Bunlari iç pazarda takasta ya da kirada kullanabiliriz
Romulo 23

Kaluzinski 22

Kozlowski 21

Çökmek lazım bunlara

bu tarz gurbetçi futbolculardan yarardan çok zarar gördük
ilk aşkım çocukluk aşkım falan diyip bir halt oynamadan gittiler
bide öküz gibi maaş alacak gerek yok
Haklı tarafın varda şöyle bak: silvaların 15-20M boservis imza 13 milyon maaş istedikleri ortamda;
Bonservissiz yıllık 5M euro ücret ile geçen sezon Premierre Lig te 50 maç oynamış bir 10 numarayı "gurbetçiliğini biryere koy" elinin tersi ile itebilirmisin.
Birde doğuştan GS li ,Florya suyundan içmemiş ama:)
Bence bu maliyetlerde 10 numara bulmamız imkansız.Başka türlü nasıl olur ki.Çözümün varmı?

Kolum kırıldı, çok şey yazmak istiyorum ama tek el ile çok zor.
1 tane sansasyonel adam alacaktık 3 yıl üzerine ama takıma satılabilir potansiyelleri almak lazım hep şöhret alırsak sonumuzu kendimiz getiririz.
Geçmiş olsun renktaş

Bernardo silvaya ne diyorsun?

Sence boey 15 milyona gelse ok mu? Bi de eskisi gibi olur mu?

Kaleye petro diyorlar satılabilcek biri mi sence?

Bir de stopere gerek var mı?

Osimhen gelmezse forvet alınmalı mı? Seni çok yormak istemiyorum bunları cevaplasan yeter.

Herif beyinsiz falan ama çok müthiş bir güç. Ş.ligi finaline sıçarken 2 dakika sonra maçı bitirdi eleman.
34 maç 14g 10a(lig)
17 maç 3g 4a(ş.ligi)
çok iyi istatistikler ama çok pahalı olur. Cherkinin 35e gittiği yerde bu adam da anca bu kadar olur max. Heriflere gelişi 40.
Bayern falan müthiş işler bunu.

Kvara geliş douenin çıkış biraz arka plana itti onu Bayern’e bence de çok iyi uyar

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt