- 31 Aralık 2015
- 13.167
- 8.370
- 1.488
Bu kim arkadaşlar
Ertem Şener gibi kolpacı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kim arkadaşlar
reddediniz
İrfan CanSerhat Akın space'de milli bir futbolcu kardeşim ve eşi ile 3 gün önce yemek yedim Galatasaray'a gelmek istiyor katar'dan da talipleri var diyor. Kim olabilir acaba yoksa sıkıyor mu
Sevgili Nurullah ,hiçbir oyuncunun garantisi yokta,sence Zaha Bayern'de 43 maç oynayabilirmiydi???1-2 maç 5 maç oyuncu kötü oynayabilir ama tüm sezonda 43 maç oynamış bir oyuncudan bahsediyoruz.Maddi şartlar açıklansın daha detaylı yazarız fakat Sane transferinden ben pek memnun değilim.
Böyle de yazınca Sane beğenmiyoruz gibi oluyor fakat son izlediğim İnter deplasman maçında Sane çok bitik durumdaydı. Belki Bayern'i kafada bitirdiğinden dolayıdır diyeceğim ama bence bu çok iyimser bir yaklaşım olacaktır.
CL'de sadece 1 gol atabilmiş, o da sezon başında oynayıp 9-2 yendikleri Zagreb maçındaSon dönemlerde izlediğim maçlarda çok iyi bir performans gösterdiği bir maçı bırak, maç içinde bir ana bile denk gelmedim. Umarım ben yanılırım ama büyük ihtimalle sonu Zaha ve Ziyech gibi olabilir.