Transfer Nöbeti #3 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
irfan sarıoglu kım bılır kımı ayıklıyor suan

bizde transfer bekleyelım

Gitmesi gereken yabanci oyuncular var

Zaniolo,nelsson,ross ve köhn kiralik oyuncular ve geri dönecekler

Ilk olarak onlari elden cikarmak gerekecek

Daha sonra jelert,frankowski,cuesta ve morata’nin durumlari belli olmali

Bu oyuncular ile yollar ayrilirsa sane haric üc transfer icin kontenjan acilir ve geri’ye arti iki de genc transfer kontenjanimiz kalir

Sag beke boey,forvete osimhen ve kaleye de deneyimli bir kaleci gelirse geri kalan iki mevki icin yani stoper ve on numara transferi genc oyuncular olacaktir diye tahmin ediyorum

Como olsam

Zaniolo
Nelsson

paketine bize 12m euro falan teklif ederim

gayet iyi isimler onlar icin

Yönetici arkadaşlar, her mesaj yolladığımda ' Bu mesaj moderatör onayı beklemektedir ve normal kullanıcılara görünmemektedir. ' iletisi alıyorum. Bir kaç yönetici arkadaşa mesaj attım ama pek oralı olmadılar. kiminle iletişime geçmem gerekiyor yardımcı olurmusunuz.

Serhat Akın space'de milli bir futbolcu kardeşim ve eşi ile 3 gün önce yemek yedim Galatasaray'a gelmek istiyor katar'dan da talipleri var diyor. Kim olabilir acaba yoksa sıkıyor mu

Boey transferine bir nebze soğuğum. Yaşadığı sakatlıklar, motivasyon düşüşü, Bayern'in o otuzun acısını çıkarmak isteyecek olması... Korkutan bir hamle

Boey'den iyi bi sağ bek alabileceğimizi de sanmıyom bu arada. Ayrıca yerli basındaki malum muhabir tayfanın haberlere bakılırsa Boey transferi Hatipoğlu'na kalmış

[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]" data-quote="Mustafa İnaç" data-source="post: 0" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
Serhat Akın space'de milli bir futbolcu kardeşim ve eşi ile gün önce yemek yedim Galatasaray'a gelmek istiyor katar'dan da talipleri var diyor. Kim olabilir acaba yoksa sıkıyor mu

Salih özcan

Twitter aramada Türkçe hariç tüm dilleri tekte aramak için arama kismina

İngilizce
Almanca
İspanyolca
İtalyanca
Fransızca
Portekizce
Lehçe
Rusça
Yunanca

Twitler düşüyor önünüze böylece TRden haber görmemiş oluyorsunuz
Gurme bilgiler

@Oral Sevmez anca corba izeri noutos menusu paylas bizle...

Beklediğim tarihlerde bisey olması yüksek ama önce bi kokusu çıksa iyi olurdu.martinez var sadece elde,bernardo dedikodu.

Son dk haberi lazim akşam+gece oyalanmak için.yarin kesin biseyler yayilir

Boey yakın,ilkayi istesek alacagiz.bunlar değil kasttetigim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt