- 1 Ağustos 2014
- 63.258
- 73.519
- 4.218
Bu kim arkadaşlar
köfteci
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kim arkadaşlar
sergi millota baksanaKolpacinin teki
HTML:(Galatasaray) (lang:en OR lang:de OR lang:es OR lang:it OR lang:fr OR lang:pl OR lang:ru OR lang:el OR lang:pt)
Günay ve Kaan kesin olarak listede olacak.14 yabancı kontenjanının hepsini kullanacağımıza göre CL kadrosuna en fazla üç tane gurbo yazabiliyoruz. Kadrodaki gurbetçiler:
- Günay Güvenç
- Kaan Ayhan
- Berkan Kutlu
- Ahmed Kutucu
- Kerem Demirbay
Yusuf'u yazmadım çünkü o kalırsa 14 yabancıdan biri olacak. Eyüp ve Gökdeniz iki yıldır bizde olduğu için B listesine yazılabiliyor, hatta sanırım bu Yusuf için de geçerli
Ahmed ve Kerem gidecek gibi konuşuluyor, gitseler bile aslında CL kadrosuna gurbo yazacak kontenjan kalmıyor
Twitter aramada Türkçe hariç tüm dilleri tekte aramak için arama kismina
İngilizce
Almanca
İspanyolca
İtalyanca
Fransızca
Portekizce
Lehçe
Rusça
Yunanca
Twitler düşüyor önünüze böylece TRden haber görmemiş oluyorsunuz
emeğine sağlık +repTwitter aramada Türkçe hariç tüm dilleri tekte aramak için arama kismina
İngilizce
Almanca
İspanyolca
İtalyanca
Fransızca
Portekizce
Lehçe
Rusça
Yunanca
sen bir twitter gurmesisinTwitter aramada Türkçe hariç tüm dilleri tekte aramak için arama kismina
İngilizce
Almanca
İspanyolca
İtalyanca
Fransızca
Portekizce
Lehçe
Rusça
Yunanca
Oglum tarot değilki bu.ciddi bi haber çıkarsa haritaya bakiyom,Gsyin haritasi ile eslestiriyorum ve olası şeyi söylüyorumsergi millota baksana
Aramaya yapistircan o kadarvideo yaparmisin
uğur net biliyorum millotla ilgileniliyor dedi dünOglum tarot değilki bu.ciddi bi haber çıkarsa haritaya bakiyom,Gsyin haritasi ile eslestiriyorum ve olası şeyi söylüyorum
Açıkçası martinez bizle çok uyumlu ve bikac gune bitme ihtimali yüksek,kadersel bağ var Galatasaray ile arasında.
İsmimi Heybetli Dehre mi yapsak?emeğine sağlık +rep
terazine tıkladım
bunlar parayı nereden bulmuş la