- 27 Ocak 2010
- 139.187
- 105.477
- 5.648
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence her takıma adapte olabilirEto'o dar alanda cok daha etkiliydi o pas oyunlarina bakinca, Osimhen daha atlet.
Tabi yav, bu aksamki eventi bekliyorum.Bir şey olmaz. Akışına bırakın gitsin, bizim kadar takılmıyorlardır muhtemelen.![]()
Yüklenelim bu tür mallara. Kodumun Arapları
@aslandergi
ÖZEL | Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, bu akşam Osimhen ile telefon görüşmesi yapacak.
Dursun baskan devrede![]()
Masadayız
Normalde bunlar maaş yüksek verir bedelsiz adam almaya çalışırdı bonservis verecekleri tuttu tövbe yavBüyük ihtimal osimhen evet dedi ama son karar için biraz süre istedi diye tahmin ediyorum. Sülalesine danışacak belki
O değilde Expanse için Owlcat oyun duyurdu ya benim için daha ötesi yok. Hem Owlcat yapıyor hem Expanse evreniTabi yav, bu aksamki eventi bekliyorum.
Xbox+microsoft govde gosterisi yapacak gene. Bende ps5 ime bakar bakar bi PUH LAN SANA cekerim muhtemelen
Napacak şimdi bunlar hangi yüzle haber yapmaya devam edecekler Ne güzel osimhen'i yiyip gardiyi taraftarın önüne atıyorlardı
Napacak şimdi bunlar hangi yüzle haber yapmaya devam edecekler Ne güzel osimhen'i yiyip gardiyi taraftarın önüne atıyorlardı
Yasaklılar listesine girmeleri gerekmez miIki gun tweet atmazlar 3. gun hic bir sey olmamis gibi yine birsey yazarlar