Transfer Nöbeti #3 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kulübün hisselerini %100 satıp üstüne adayı satıp sonra gs lisesini kiralayıp ileriki senelerin kira gelirlerini hemen kırdırıp total parayla CL dream team kuralım derim

Ayrıca sosyal medyada 1000 çeşit insan var. Her kulüp taraftar profili için geçerli. Prof futbolcu bunlara takmaz. Osi'nin de umurunda değildir 3-5 kendini bilmezin yazdıkları.

Napoli'den ayrılmasının sebebi de taraftarın yazdığı bir şey değildi. Kulüp resmi hesabının paylaştığı bir şeydi. Aslında sadece o olaydan dolayı da ayrılmadı. Napoli o süreci daha farklı yönetse konu kapatılırdı. Devam eden süreçte bir noktada değersiz hissetti ve ipleri kopardı Osi muhtemelen.

Yaw biz Icardi ile Morata'nin ustune gidip iki tane daha santrafor alsak, Eylul'de Osi geri gelmek istiyorum dese sanki hayir diyecez. Victor tok satici. Sunu da bir anlayalim once. Victor'u en fazla zorlayacak eleman bu donemde yalnizca Napoli baskanidir ki onun bile eli cok guclu degil sadece manyak.

Osimhen in peşinden koşmak bize yakışır güzel hayal ve amaç ama gelmez ise üzülmem bize uzun vadede sorun çıkarmayacak gitmeyecek topçular daha fazla fayda sağlar.

Tabi yav, bu aksamki eventi bekliyorum.

Xbox+microsoft govde gosterisi yapacak gene. Bende ps5 ime bakar bakar bi PUH LAN SANA cekerim muhtemelen
O değilde Expanse için Owlcat oyun duyurdu ya benim için daha ötesi yok. Hem Owlcat yapıyor hem Expanse evreni 🤤 Dündenn beri salya akıta akıta geziyorum 😂

avrupa kulüpleri sanki artık yüksek bonservis vermek istemiyor gyökeres'de henüz transfer olmadı 100 milyon euroluk serbest kalma maddesi var ama onuda 70'e falan bırakacaklar

daha transfer sezonunun başındayız daha çok aksiyon olur atıyorum newcastle' isak'ı satarsa osimhen'i alabilir yada real rodrygo'yu falan satarsa oraya bi 9 entegre etmek isteyebilir osimhen'inde bi acelesi yok nasıl olsa ortada kalacak bi topçu değil

Napacak şimdi bunlar hangi yüzle haber yapmaya devam edecekler Ne güzel osimhen'i yiyip gardiyi taraftarın önüne atıyorlardı

Diyorum iste, esas sosyal medyadaki PISLIK bunlara yapilmali cadi avi gibi...gik diyememeleri lazim. Sadece boyle parasini palavradan cikarmaya calisanlara karsi o yaklasimi desteklerim.

Mustahak cunku

1749400819952.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt