Transfer Nöbeti #3 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlkay’ın derdi para olsa City’de kalır, 7.5 net sözleşmesi var.

Biz hayatta vermeyiz o bedeli.

@Alper Altun
Biz mertense ne veriyorduk? Imza parali miydi 4.5 senelige mi denk geliyordu hatirlamiyorum ama oyleyse 3-3.5 bonusu monusu osu busu dahil sekilde okeyse buyursun
Yoksa mertensin maasi ustune bende karsiyim, hatta dengi bile bende soru isareti

@Alper Altun
Biz mertense ne veriyorduk? Imza parali miydi 4.5 senelige mi denk geliyordu hatirlamiyorum ama oyleyse 3-3.5 bonusu monusu osu busu dahil sekilde okeyse buyursun
Yoksa mertensin maasi ustune bende karsiyim, hatta dengi bile bende soru isareti
İlk iki sene

2.9+1.1

Son sene 2.9

@Alper Altun
2.9 senelik, imza parasi da senelik 1.1 milyon euro yani totalde 4 aliyordu. (son senesi haric)

Mertens ayrica kulupsuz bir oyuncuydu yani Napoli'deki sozlesmesi bitmisti.

Bugun Ilkay'in sozlesmesi devam ediyor City'de, futbolun son doneminde 'cok sevdigi' (hani haberlerde oyle yaziyor ya muhabirler) Galatasaray'da oynamak istiyorum derse zaten City'de kazandigi parayi unutmali. Kafasinda direkt 50% indirim yapmali buraya gelmek icin. Orada 7 falan aliyor galiba yani en fazla 3.5'a falan imza atmaya gonlu olacak. Boyle bir dusuncesi yoksa buraya gelmesi icin bir caba falan gosterilmemeli.

@Alper Altun
2.9 yıllık 1.1 imza ücreti benim hatırladığım.

2 milyon euro'ya oynayacaksa gelebilir 2.yarıları yedekten girer max
Çok abartıyorsunuz yav. Adam türk diye adem büyük yaptınız iyice. M.city'de bu sezon 3 bin dakika üzeri oynamış bir city efsanesinden bahsediyoruz. Gelip oynasın görürsünüz seviye farkını, mertens bile düşük performans modunda takıldı 3 sezon verimli oldu. Bu adam mertensten daha büyük topçu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt