Transfer Nöbeti #3 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bildiğim kadarıyla 5 senede bir sıralama yapılıyor sanırım bu seneden sonra 4 yıl daha gidecek direkt

Yok o öyle değil. 5 yıllık puana göre sıralama yapılıyor ama bu sezon bitince oluşan sıralama, sıradaki sezonu değil sonraki sezonu etkiliyor. Ligler oynanırken herkes kaçıncı bitirirse nereye gideceğini peşin peşin bilsin diye öyle yapmışlar. 5 sene sonrasını bilebildiğin bir sistem yok yani.

Normalde bu sezonki Avrupa maçları bittiğine göre 25-26 sezonu şampiyonunun da nereye gideceği teoride kesinleşmiş olması lazım diye düşündüm AMA dedim belki UEFA son dönemde bir kılçık çıkartmıştır, netleştirmemiştir bir detayı, ya da puan eşitliği falan vardır, henüz resmi sıralama açıklaması yapmamıştır, Ondan sordum belli mi diye.

yasaklı

Moderatör tarafında düzenlendi:
İlkay’ın yerli bir alternatifi yok. İhtiyacın varsa böyle ültimatom vermek bir işe yaramaz.

Mertens’in sözleşmesi bitmişti Napoli uzatmak istemedi diye ayrıldı. İlkay’ın 12 milyon paund brüt kontratı var, kaladabilir yani.

Bence de uyguna gelmeli ama gelmemesi çok olası 2-3 teklif edersek.

Zaten bizimkiler min 4-5 teklif ederler.
Ultimatom demeyeyim kendi acimdan, taraftar hissiyati bendeki. Tabii ultimatom vermez(zaten veremez) bizim yonetim. Ilkay aldik diye prim bile yaparlar bence ama tum transfer sezonunu dusunerek cok iyi tartmalari lazim. Hele hele 2 kere duses zar atmak gibi osimhen gene "piyango" olacaksa(velevki maddi planlama sponsor yapildi diye hayalperestlik yapalim)

Kaldi ki 2 3 takviye konusu daha var

Barça gençleşmeye gittiği için bıraktı. Adamlarda zaten pedri olmo falan var. Net hatırlıyorum önceki sezon gayet iyiydi ilkay ama takım patatesti o zaman
çok iyi olsa çıkmaz işte. lewa çok mu genç mesela çıksa ondan da çıkar değil mi

Butun hepsini gectim, avrupa futbolu adina asiri onemli bir sey osimhenin yaptigi.

Herif paraya el hareketi cekti resmen bu yasinda. Bruno fernandesinde takdir ettik ama osinin yapmasi cok kral is oldu.

Ultimatom demeyeyim kendi acimdan, taraftar hissiyati bendeki. Tabii ultimatom vermez(zaten veremez) bizim yonetim. Ilkay aldik diye prim bile yaparlar bence ama tum transfer sezonunu dusunerek cok iyi tartmalari lazim. Hele hele 2 kere duses zar atmak gibi osimhen gene "piyango" olacaksa(velevki maddi planlama sponsor yapildi diye hayalperestlik yapalim)

Kaldi ki 2 3 takviye konusu daha var
Benim bu konudaki düşüncem şöyle.

Sane ve İlkay. Bu adamlar sana sahada akıl katarlar, world class seviyede düşük nabızla oynayan adamlar. Bunları almayabilirsin ama yerlerine topla bu kadar iyi adamları alamazsın.

Ne istiyorsun ona karar vereceksin, ona göre davranacaksın.

ET varken ET eleştirildi yıldız peşinde diye, o dönemde de kolpa, kendisine verilen isimleri ikna etmek onun görevi demiştim. Okan Buruk istiyor üst seviye adamları, bazen ihtiyaç dahi olmayan mevkilere.

Bu tarz adamlar almazsak da oynatmıyor doğru düzgün ya da Sallai gibi geriye çekip joker falan yapıyor.

çok iyi olsa çıkmaz işte. lewa çok mu genç mesela çıksa ondan da çıkar değil mi
Olmoyu almak için çıktılar ilkaydan tercih meselesi iyilik-kötülük ile alakalı bir şey değil 60 olmaya verdiler çok da kullanamadılar ama işin sonunda sakatlanması vs ile 60 lık oynamadı olmo.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt