- 4 Ağustos 2009
- 90.388
- 71.379
- 5.188
Al hilale ispanya milli ekibinin santraforunu verelim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne istiyorsun ona karar vereceksin, ona göre
Dur daha yeni başladık. Alışıktır gs taraftarı bu manyakça transfer dönemlerineŞimdiden bıktım yav bu transfer sezonundan. Keşke bir an önce bitse.
180 olunca imzayı atacak işte
Geometri de yok. 120 derece ne lan
Ben bu seviye adamları alma şansı varsa her zaman almak gerektiğini düşünüyorum.Tum transfer surecinde hocayi tartabilecegim cumle su dedigin kisim. Osi belirsizligi varken, 50 60 metrelik uzun toplar , ruh hastasi pres ile acik alanlar birakmali oyun isi CL de tutmaz takimlarin %90.ina.
"Siz alin ben kullanirim bir sekil" modu diye net hedefte yonetime inat etmesini bekliyorum mesela.(Alintiyi ornek diye yazdim-o sekilde soylememis olabilir , bana hissettirdigi oyleydi)
Ilkay ve sane konusunda, saneye daha okeyim mesela. Sadece Bay ve yunus ile cok zor sezonu goturmen, 14 15 kisi yerine 18 kisi belki minimum kullanmasi gerekecek spesifik meziyetleri olan.
Ilkayda biraz maliyetine takarim gibi duruyor, alper admir gibi bakiyorum diyebilirim biraz maliyet acisindan.
Ada kafasi guzel diye EPL istemesin simdiİstanbul'da Galatasaray adasında yemek yiyen adam bir anda nasıl çöle gitsin?
Mantıklı düşünmüş.
Transfere napoli taraftari mi bakiyormus?Twitterda konuştuğum napoli taraftarları asla juventusa satmayacaklarını söylüyor neler olacak göreceğiz bakalım
Başkanları ADL nin de taraftarlarından pek farkı yok olduğu söylenemez yani.Transfere napoli taraftari mi bakiyormus?