Transfer Nöbeti #3 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne istiyorsun ona karar vereceksin, ona göre

Tum transfer surecinde hocayi tartabilecegim cumle su dedigin kisim. Osi belirsizligi varken, 50 60 metrelik uzun toplar , ruh hastasi pres ile acik alanlar birakmali oyun isi CL de tutmaz takimlarin %90.ina.

"Siz alin ben kullanirim bir sekil" modu diye net hedefte yonetime inat etmesini bekliyorum mesela.(Alintiyi ornek diye yazdim-o sekilde soylememis olabilir , bana hissettirdigi oyleydi)

Ilkay ve sane konusunda, saneye daha okeyim mesela. Sadece Bay ve yunus ile cok zor sezonu goturmen,
(Yerine gore Sara hatta),14 15 kisi yerine 18 kisi belki minimum kullanmasi gerekecek spesifik meziyetleri olan.
Ilkayda biraz maliyetine takarim gibi duruyor, alper admir gibi bakiyorum diyebilirim biraz maliyet acisindan.

Şimdiden bıktım yav bu transfer sezonundan. Keşke bir an önce bitse.

Osinin karar vermemesi en cok özbekin isine gelir. Böylece imza atana kadar hergun haber pompalatir ve diger mevkilere transfer falan yapmaz

Yandik!

dursun_ozbek_tuvalette_transfer_pazarligi_yapti_1433147060_7354.webp

Tum transfer surecinde hocayi tartabilecegim cumle su dedigin kisim. Osi belirsizligi varken, 50 60 metrelik uzun toplar , ruh hastasi pres ile acik alanlar birakmali oyun isi CL de tutmaz takimlarin %90.ina.

"Siz alin ben kullanirim bir sekil" modu diye net hedefte yonetime inat etmesini bekliyorum mesela.(Alintiyi ornek diye yazdim-o sekilde soylememis olabilir , bana hissettirdigi oyleydi)

Ilkay ve sane konusunda, saneye daha okeyim mesela. Sadece Bay ve yunus ile cok zor sezonu goturmen, 14 15 kisi yerine 18 kisi belki minimum kullanmasi gerekecek spesifik meziyetleri olan.
Ilkayda biraz maliyetine takarim gibi duruyor, alper admir gibi bakiyorum diyebilirim biraz maliyet acisindan.
Ben bu seviye adamları alma şansı varsa her zaman almak gerektiğini düşünüyorum.

Hatta bazı şeyler de çok net, mesela bek için bu seviye adama gerek yok, kanatlardan biri Barış gibi birisi olmalı. Ortasahada Torreira var.

Yani tandemlerin her birinde bir topsuz bir de toplu oyunu iyi adam gerekiyor.

Osimhen, Suudi kulübünün 40 milyon avroluk (ve sezon başına 5 milyon avroluk bonus) teklifini kabul etmedi.
[@lequipe]

1749404585914.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt