- 26 Ocak 2021
- 41.146
- 40.407
- 3.078
Ali nacinin dün geceki tiratini ss alsaydık keşke dalga geçerdik bol bol silmiş hıyar .d
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bildiğim kadarıyla 5 senede bir sıralama yapılıyor sanırım bu seneden sonra 4 yıl daha gidecek direkt
Barçada iyiydi performansı, bu sezon city komple kötüydü ilkayın iyi oynayabikeceği bir ortam yoktu yani ve ilkay 3 bin dakika üzeri oynadı yine de.son sezonunu diyorum reis barça'ya gitti sonra city'e döndü o ara kötüydü
barcada da iyi falan değildi bence. o kadar iyi olsa barcada bırakmazdıBarçada iyiydi performansı, bu sezon city komple kötüydü ilkayın iyi oynayabikeceği bir ortam yoktu yani ve ilkay 3 bin dakika üzeri oynadı yine de.
Ultimatom demeyeyim kendi acimdan, taraftar hissiyati bendeki. Tabii ultimatom vermez(zaten veremez) bizim yonetim. Ilkay aldik diye prim bile yaparlar bence ama tum transfer sezonunu dusunerek cok iyi tartmalari lazim. Hele hele 2 kere duses zar atmak gibi osimhen gene "piyango" olacaksa(velevki maddi planlama sponsor yapildi diye hayalperestlik yapalim)İlkay’ın yerli bir alternatifi yok. İhtiyacın varsa böyle ültimatom vermek bir işe yaramaz.
Mertens’in sözleşmesi bitmişti Napoli uzatmak istemedi diye ayrıldı. İlkay’ın 12 milyon paund brüt kontratı var, kaladabilir yani.
Bence de uyguna gelmeli ama gelmemesi çok olası 2-3 teklif edersek.
Zaten bizimkiler min 4-5 teklif ederler.
para değil akıl transferi victor osimhen twiti bekliyoruzAli nacinin dün geceki tiratini ss alsaydık keşke dalga geçerdik bol bol silmiş hıyar .d
sadece demirbay gitsede şuda var okayında yetenek açısından demirbaydan pek artısı yokokay gelsin demirbay gitsin
Barça gençleşmeye gittiği için bıraktı. Adamlarda zaten pedri olmo falan var. Net hatırlıyorum önceki sezon gayet iyiydi ilkay ama takım patatesti o zamanbarcada da iyi falan değildi bence. o kadar iyi olsa barcada bırakmazdı
O tweetin sürekli atılıp dalga geçilmesinden sonra dank etti kafasına da bu sefer sildi herhalde sivrizekapara değil akıl transferi victor osimhen twiti bekliyoruz

çok iyi olsa çıkmaz işte. lewa çok mu genç mesela çıksa ondan da çıkar değil miBarça gençleşmeye gittiği için bıraktı. Adamlarda zaten pedri olmo falan var. Net hatırlıyorum önceki sezon gayet iyiydi ilkay ama takım patatesti o zaman
Benim bu konudaki düşüncem şöyle.Ultimatom demeyeyim kendi acimdan, taraftar hissiyati bendeki. Tabii ultimatom vermez(zaten veremez) bizim yonetim. Ilkay aldik diye prim bile yaparlar bence ama tum transfer sezonunu dusunerek cok iyi tartmalari lazim. Hele hele 2 kere duses zar atmak gibi osimhen gene "piyango" olacaksa(velevki maddi planlama sponsor yapildi diye hayalperestlik yapalim)
Kaldi ki 2 3 takviye konusu daha var
Olmoyu almak için çıktılar ilkaydan tercih meselesi iyilik-kötülük ile alakalı bir şey değil 60 olmaya verdiler çok da kullanamadılar ama işin sonunda sakatlanması vs ile 60 lık oynamadı olmo.çok iyi olsa çıkmaz işte. lewa çok mu genç mesela çıksa ondan da çıkar değil mi
Lewa'nın alternatifi mi var. Altyapıdan böyle bir santrafor çıkarsalardı zaten ihtiyaç duymazlardı lewa'ya. Barçada kaliteli ortasaha bolçok iyi olsa çıkmaz işte. lewa çok mu genç mesela çıksa ondan da çıkar değil mi
Ömer Bayram ile transferi kapatmışlar.al hilal forumunda şu an kaos hakimdir